‘BU BADİREYİ DE ATLATACAĞIZ’

320

Şanlıurfa ve Diyarbakır Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret eden AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, “Yaşadığımız bu felaketin acısını tarif etmek zor olsa da bizler bu badireyi de beraber atlatacağız.” İfadelerini kullandı.

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile Şanlıurfa ve Diyarbakır Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

‘FELAKETİN ACISINI

TARİF ETMEK ZOR’

Devletin bütün imkânlarını seferber ederek müdahale ettiği yüzyılın afetinin yaralarını sarmak için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Milletvekilleri ile Şanlıurfa Valiliği Koordinasyon Merkezi’ne giden Milletvekili İshak Gazel, “Yaşadığımız bu felaketin acısını tarif etmek zor olsa da bizler bu badireyi de beraber atlatacağız.” İfadelerini kullandı.

‘GÜZEL GÜNLERE TEKRAR KAVUŞACAĞIZ’

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bakan Yardımcıları ile birlikte Diyarbakır Afet Koordinasyon Merkezi’ndeki toplantıya da katılan Milletvekili Gazel, yardımlaşmanın, birlikteliğin, millet olmanın bilinciyle güzel günlere tekrardan kavuşacağımızı vurguladı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *