‘EVİM YUVA OLSUN’

382

Evim Yuvan Olsun kampanyasıyla, evini kaybeden vatandaşlarımıza kendi evlerine kavuşana kadar sıcacık yuvalar kuruyoruz. Siz de “0274 223 63 50” no’lu telefondan AFAD Kütahya ile iletişime geçerek evinizi depremzedeler için; bedelsiz tahsis edebilir, düşük bedelle kiraya verebilir ya da kira yardımında bulunabilirsiniz.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Kütahya Valiliği depremzedeler için “Evim Yuvan Olsun” seferberliğini Kütahyalılara duyurdu.

İçişleri Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, AFAD, Türkiye Sigorta, Emlakjet, Sahibinden.com, Hepsiemlak işbirliği ile hayata geçirilen kampanya asrın felaketinde depremden etkilenen aileleri yuvasız bırakmamayı hedefliyor.

KİRA YARDIMINDA DA BULUNABİLİRSİNİZ

Evim Yuvan Olsun kampanyasıyla evinizi depremzedeler için; bedelsiz tahsis edebilir, düşük bedelle kiraya verebilir ya da kira yardımında bulunabilirsiniz.

Yaraları birlikte sarmak için Evim Yuvan Olsun seferberliğine katılmak için www.evimyuvanolsun.org adresinden ayrıntılı bilgi alarak 0274 223 63 50” no’lu telefondan AFAD Kütahya ile iletişime geçebilirsiniz.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *