EKİPLER ŞEVVAL’İN ŞEVVAL EKİPLERİN UMUDU OLDU

371

Depremde yıkılan binadan saatler süren uğraş sonucu Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sayesinde kurtulan 16 yaşındaki Şevval, kendisini kurtaran itfaiye erlerini görüntülü arayarak teşekkür etti. Şevval’in kurtulmasına vesile olan ekipler, “Umut” olduğun için biz teşekkür ederiz Şevval!” dedi

Kahramanmaraş’taki iki büyük depremin ardından deprem bölgesinde yürütülen arama-kurtarma faaliyetlerine katılan Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, birçok canı kurtardı.

SAATLER SONRA KURTARILMIŞTI

Hatay’da yıkılan bir binanın enkazında inanılmaz bir kurtuluşa ortak olan ekipler, gelen ses üzerine yoğunlaştığı bölgede saatler süren uğraş sonucu 16 yaşındaki Şevval’i sağ olarak kurtardı. Enkazdan çıkarıldıktan sonra gözyaşlarına boğulan Şevval, kendisini kurtaran itfaiye erlerince sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye götürüldü.

İTFAİYE EKİPLERİNİ ARADI

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Hatay’daki arama kurtarma faaliyetlerine katılan Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri enkazdan çıkardığı Şevval Deniz, kendisini kurtaran itfaiye erlerini görüntülü arayarak teşekkür etti.

‘BİZ SANA TEŞEKKÜR EDERİZ’

Şevval’in kurtulmasına vesilen olan Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kendilerine “Umut” olduğu için Şevval’e teşekkür etti, sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *