VALİ ALİ ÇELİK DEPREM BÖLGESİNDEN KÜTAHYA’YA SESLENDİ: ‘ACIYI VE UMUDU BİRLİKTE YAŞADIK’

442

Deprem bölgesine Kütahya’dan gönderilen yardımlara dair son verileri açıklayan Vali Ali Çelik, “Depremin ilk gününden itibaren seferber olan Kütahyalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ederim. Acıyı, umudu, dayanışmayı bir arada yaşadık. Yaralar sarılana dek desteğimizi sürdürmeliyiz. Birlikte iyileşeceğiz.” Dedi.

Kütahya Valiliği Kütahya’dan deprem bölgesine gönderilen yardımlar ve bölgede görevli personel sayılarına dair son verileri açıkladı.

459 KONTEYNER YOLLANDI

Bölgede Kütahya’dan 3 Bin 148 personel bulunuyor. 167 iş makinesi 500 araç hem enkaz kaldırma çalışmaları hem de diğer ihtiyaçlarda kullanılmak üzere bölgeye gönderildi. Depremzedelerin barınması için bölgeye 459 konteyner, 213 seyyar tuvalet ve duş yollandı.

Battaniye, Gıda Kolisi, Su, Kıyafet, Temizlik Malzemesi, Isıtıcı, Tüp, Jeneratör, Yatak, Yastık, Çocuk Bezi, Islak Mendil, Kadın Pedi, Tuvalet Kağıdı gibi malzemelerle dolu 485 yardım tırı, 10 tır ve 228 kamyon kömür, 6 tır ve 22 kamyon odun bölgeye gönderildi.

‘KÜTAHYALI HEMŞEHRİLERİME YÜREKTEN TEŞEKKÜR’

Yapılan yardımları sosyal medya hesabından paylaşan Vali Çelik, “Depremin ilk gününden itibaren seferber olan Kütahyalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ederim. Acıyı, umudu, dayanışmayı bir arada yaşadık. Desteklerinizin hepsi çok kıymetli, hepsi çok önemliydi. Yaralar sarılana dek desteğimizi sürdürmeliyiz. Birlikte iyileşeceğiz.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *