GIDA YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI

1184

“Yolun İyilik Olsun” yardım kampanyası kapsamında Kütahyalı hayırseverler, cami görevlileri, TDV Kütahya Şubesi çalışanı ve gönüllülerin katkıları ile hazırlanan 3 gıda tırı deprem bölgesine uğurlandı. Bölgedeki depremzedelerin yaralarını sarmak içim bir hafta içinde toplam 10 tır yollanacak

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen “Yolun İyilik Olsun” yardım kampanyası kapsamında Kütahyalı hayırseverler, cami görevlileri, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kütahya Şubesi çalışanı ve gönüllülerin katkıları ile hazırlanan depremzedelere yollanacak destek tırları yol çıktı.

Kütahya TDV Şubesi 3 farklı noktadan 3 gıda tırını dualarla deprem bölgesine uğurladı.

1 HAFTA İÇİNDE 10 TIR GÖNDERİLECEK

Bölgeye 10 adet yardım tırı göndereceklerini ifade eden Kütahya Müftüsü Hüseyin Demirtaş, “3 yardım tırımızı yola çıkardık. İlçelerimizle birlikte bir hafta için 10 adet gıda tırımızı göndereceğiz.” Dedi.

Gıda tırlarının, belirli lojistik destek noktalarında toplanacağını ifade eden Demirtaş, “Ondan sonra ihtiyaca göre şehirlere ilçelere köylere ulaştırtılıyor. Sağlıklı bir şekilde dağıtılıyor” dedi. Demirtaş, depremzedelere destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *