DEPREMZEDELER YARARINA OYNANAN MAÇTA GÜLEN TARAF MAVİ ŞİMŞEK

423

Belediye Kütahyaspor, 2.Lig ekibi Uşakspor arasında depremzedeler yararına oynanan dostluk maçını, yeni transfer Can Muhammet Vural’ın iki golüyle kazandı. 2-1’lik skorla tamamlanan maçta Mavi Lacivertliler, keyif veren bir oyun sergiledi.

Belediye Kütahyaspor 1 Eylül Stadyumu’nda Afc Kablo Kanalları Uşakspor ile hazırlık maçı oynadı. Depremzede vatandaşlar yararına oynanan maçtan Belediye Kütahyaspor galip ayrıldı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrasında Belediye Kütahyaspor hem lige verilen arayı değerlendirmek hem de gelirinin depremzedelere bağışlanacağı hazırlık maçında TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımı AFC Kablo Kanalları Uşakspor ile karşılaştı.

SAHAYA DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA ÇIKTILAR

Depremzedeler yararına Uşak’ta düzenlenen hazırlık maçı öncesi 1 Eylül Stadyumu’nda depremde şehit olan vatandaşlarımız için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası her iki takım oyuncuları, sahaya ellerinde “Başımız sağ olsun Türkiyem” yazılı pankart taşıyarak depremzede çocuklarla birlikte çıktı.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak ve yöneticiler ile taraftarların yer aldığı maçın ilk başlama düdüğü ile birlikte Mavi Şimşekler baskılı oyunu ile dikkat çekti.

YENİ TRANSFER VURAL GALİBİYETİ GETİRDİ

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Belediye Kütahyaspor, ikinci yarıda oyuna dahil olan Can Muhammet Vural’ın golleriyle galibiyete uzandı. İlk golde genç Umur Kadir, ikincide ise Enes Gök pozisyonu hazırlayan isimler oldu.

Yeni transferlerin de forma şansı bulduğu maçta,  Mavi Lacivertliler baştan sona hazır bir görüntü verdi. Teknik Direktör Bekir Ozan Has’ın öğrencileri 90 dakika boyunca sahada ayak basmadık yer bırakmadı. Dostça geçen mücadelede sakatlığı bulunan Önder Akdağ hariç diğer oyuncular şans buldu.

‘İKİ KARDEŞ İLİN İKİ TAKIMI

DEPREMZEDELER İÇİN BİR ARADA’

Maç sonu her iki takım oyuncularına bu anlamlı organizasyon için eden Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, birlik ve berberliğin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Sporun birleştirici gücüne her zaman inandıklarını ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, her iki takımın oyuncularına, kulüp yöneticilerine ve Uşak Valisi Ergün ile Belediye Başkanı Çakın’a misafirperverlikleri için teşekkür etti. Işık, “İki kardeş ilin iki güzide takımı bir araya geldi. Deprem bölgesindeki depremzedelere katkısı olması düşüncesiyle bir dostluk maçı yaptılar. Her iki takımın futbolcuları da centilmence bir spor müsabakasında bu ara dönemi değerlendirdiler.” Dedi.

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *