CEZAEVİNİN YOLUNU TUTTULAR

468

Dumlupınar Mahallesi’nde M.A. (31) ve H.A. (36) isimli şüpheliler, aralarında husumet olan Y.A.’yı (37) silahla bacağından yaraladı. Polis ekiplerinin suç aleti tabanca ile birlikte yakaladığı şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dumlupınar Mahallesinde aralarında husumet bulunan bir kişiyi silahla yaralayan ve polis tarafından kısa sürede yakalanan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

SİLAHLA YARADILAR

Olay, 26 Şubat günü Dumlupınar Mahallesi Danişment Sokakta meydana gelirken, M.A. (31) ve H.A. (36) isimli şüpheliler, aralarında husumet olan Y.A.’yı (37) silahla bacağından yaraladı. Yaralı Y.A., kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelileri yaptıkları çalışma sonucu suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı. Silaha el koyan ekipler, şüphelileri gözaltına alarak gerekli işlemler için emniyete götürdü. Yaralının hastanedeki tedavisi sürerken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *