‘BU MİLLETLE NELER YAPILMAZ’

650

Deprem bölgesindeki görevine devam eden BTP Kütahya İl Başkanı Ayhan İşi, Türk Milletinin ortaya koyduğu birlik beraberliğe dikkat çekerek “Gün birlik olup yaraları sarma günü. Bu millette neler yapılmaz” dedi.

‘PATRON OLMAYA DEĞİL

HİZMET ETMEYE TALİBİZ’

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Deprem Koordinasyon Merkezinin planlaması doğrultusunda deprem bölgesinde gönüllü olarak görev alan BTP Kütahya İl Başkanı Ayhan İşi, bölgeden açıklamalarda bulundu.  Günün birlik olup yaraları sarma günü olduğunu belirten İşi, “Vatandaşların başına patron olmaya eş, dost, hısım, akraba kayırmaya yandaş, müteahhit doyurmaya değil. Türk Milletinin işçisi olup bu necip millete hizmet etmeye talibiz.” İfadelerini kullandı.

‘SINAVDA OLAN SİZDİNİZ’

Kimsesiz ve çaresiz bırakılan milletin haklarının sonuna kadar takipçisi olacaklarını vurgulayan İşi, “20 yıldır her türlü yetkiyi elinde bulundurup üzerine düşeni yapmayan iktidar sahipleri, bugün deprem sonrası milletimizin birlik ve beraberliği, yardımseverliği karşısında “Kütahyalı Hemşehrilerimiz ve milletimiz çok iyi sınav verdi “diye zırvalıyorlar. Sınav milletimizin ya da Kütahyalıların değil sınavda olan sizsiniz ve siz okuldan adildiniz.” Şeklinde konuştu.

Kimsesiz bırakılan yüce milletimizin ortaya koyduğu o birlik ve beraberlik duygusunun Cumhuriyet kurulmadan önceki Atatürk ile birlikte ortaya koyduğu bilinç olduğunu belirten İşi, “Biz BTP olarak bunun farkında olarak ülkemizin geleceğine baktığımızda “Bu millette neler yapılmaz “diyoruz” dedi

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *