DEPREM BÖLGESİNDEN HIRSIZLIĞA KÜTAHYA POLİSİ GEÇİT VERMEDİ

494

Kahramanmaraş Karamanlı Mahallesi Çuhadar Sitesi yakınında görevli Kütahya polisi, sırtında çuval koşan E.D.’yi hareketlerinden şüphelenerek durdurdu. Hırsızlıktan 4 ayrı suç kaydı olan şüphelinin üst aramasında 2 adet telefon, 1 adet payp, şarj aletleri ve maket bıçağı, çuvaldan ise 37 adet kadın pantolonu ve 1 adet avize çıktı.

Kütahya’dan Kahramanmaraş’a görevlendirilen polis ekipleri, bir iş yerinden pantolon ve avize çalan hırsızlık şüphelisini yakaladı. Daha önce hırsızlıktan 4 ayrı suç kaydı bulunan şüpheli, gözaltına alınarak ve asayiş ekiplerine teslim edildi

ÜST ARAMASINDAN 37 PANTOLON ÇIKTI

Olay, Kahramanmaraş merkezindeki Karamanlı Mahallesi Çuhadar Sitesi yakınında meydana geldi. Yaya olarak devriye görevi yapan Kütahya polisi, sırtında çuval koşan E.D.’yi hareketlerinden şüphelenerek durdurdu. Hırsızlıktan 4 ayrı suç kaydı olan şüphelinin üst aramasında 2 adet telefon, 1 adet payp, şarj aletleri ve maket bıçağı, çuvaldan ise 37 adet kadın pantolonu ve 1 adet avize çıktı. Yapılan incelemede şüphelinin malzemeleri bir iş yerinden çaldığı tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli, Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *