TOTAL DEMİR AKARYAKIT FARK YARATIYOR

546

Özel günleri unutmayarak Kütahya’da fark yaratan bir hizmet veren Total Demir Akaryakıt İstasyonu, Regaip Kandili dolayısıyla tüm müşterilerine kandil simidi ikram etti.

KANDİL SİMİDİ İKRAM EDİLDİ

Adnan Menderes Caddesinde hizmet veren Total Demir Akaryakıt İstasyonu Kütahyalılara verdiği hizmetle fark yaratmaya devam ediyor. Regaip Kandili dolayısıyla Total Demir Akaryakıt İstasyonu çalışanları gün boyunca müşterilerine kandil simidi ikram etti.

Çalışanların Mübarek Regaip Kandilini kutlamasından duyduğu memnuniyeti paylaşan müşteriler, çalışanlara teşekkürlerini iletti. Total Demir Akaryakıt İstasyonu daha önce de pek çok dini, milli bayramda ve özel günde müşterilerine farklı hediye ve ikramlarda bulunmuştu. Tüm İslam Âleminin Ragaip Kandili’nin mübarek olmasını dileyen Demir Akaryakıt Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demir, “İstasyon çalışanlarımız ile birlikte tüm müşterilerimizin Regaip Kandini kutladık. Allah Ramazan’a da erişmeyi nasip etsin. Tüm müşterilerimize bizleri tercih ettikleri için teşekkür ederiz” dediler.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *