KÜTAHYA ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN KADINLARA ÖZEL ETKİNLİK ‘KADINLAR KADAR GÜÇLÜYÜZ’

1294

Türk kadınlarının, geçmiş yüzyıllardan, içinde bulunduğumuz zaman dilimine kadar; toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde övgüye layık bir şekilde sorumluluğunu yerine getirdiğini belirten Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, “Unutmayınız ki, kadınlar kadar güçlüyüz, kadınlar kadar medeniyiz” dedi

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Caddesinde açtığı stantta kadınlar günü dolayısıyla hanımlara karanfil hediye etti.

‘TÜRK KADINI HER ÖVGÜYE LAYIK’

Stant önünde bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni; “Türk kadını, geçmiş yüzyıllardan, içinde bulunduğumuz zaman dilimine kadar; toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde övgüye layık bir şekilde sorumluluğunu yerine getirmiştir. Aile ve toplumsal ilişkilerin direği olan kadınlarımıza minnet borçluyuz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettikleri gibi “8  Mart Dünya Kadınlar Günü; ihlali imkânsız bir hakkı muhafaza, aşama aşama büyüyen bir mücadele azmini müdafaa, hepsinden önemlisi insan olmaktan kaynaklanan kazanımların muasır ve muazzez seviyelere taşınma iradesini simgelemektedir.” İfadelerini kullandı.

‘YARINIMIZIN UMUDU KADINLAR’

“Unutmayınız ki, kadınlar kadar güçlüyüz, kadınlar kadar insanız, kadınlar kadar medeniyiz.” Şeklinde konuşan İlker Bükni, aziz şehitlerimizin elleri öpülesi kıymetli anneleri başta olmak üzere tarihimizin her sayfasında kudretiyle ve fedakârlığıyla var olan bugünümüzün ışığı, yarınımızın umudu tüm kadınların 8Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *