BEREKET KART LİMİTİ 500 TL’YE ÇIKARILDI

385

İhtiyaç sahibi vatandaşların marketlerde ya da mahalle bakkallarında alışverişleri için kullanabilecekleri kartların limiti bu yıl 300 TL’den 500 TL’ye çıkarıldı. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar bugünden itibaren, Kütahya Belediyesi’ne başvuruda bulunabilecek

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın talimatıyla, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Bereket Kart Projesi ile geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi kadınlarımız, çocukları ve ailelerin yanında olmaya devam edecek.

ALIŞVERİŞ İÇİN KULLANILACAK

Mübarek Ramazan ayının bereketini, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza yaşatmak amacıyla uygulanan Dayanışma, Kardeşlik ve Bereket Kartın hazırlıklarına Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlanıldı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın talimatıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların marketlerde ya da mahalle bakkallarında alışverişleri için kullanabilecekleri kartların limiti bu yıl 300 TL’den 500 TL’ye çıkarıldı.

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLIYOR

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar 13 Mart 2023 Pazartesi gününden itibaren, Kütahya Belediyesi Ana Hizmet Binası 1. Katta bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüze gelerek, hanede çalışan varsa maaş bordrosunu, çalışmayan vatandaşlarımız ise e-Devletten veya SGK İl Müdürlüğü’nden temin edebilecekleri İş Çıkış Belgesini sunmaları yeterli olacaktır.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *