ERDOĞAN 81 İLİN BAŞKANLARINI TOPLADI: BAŞKAN ÖNSAY: ÇALIŞMAYA DEVAM

322

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği toplantıda 81 ilin AK Parti il başkanları ile bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özbek Balcı, İl Gençlik Kolları Başkanı Usame Doğan da yer aldı.

81 il Başkanlarıyla online olarak düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık etti.

‘GÜNDEMLERİNDE MİLLETİN MESELESİ YOK’

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, “Son deprem afetinin yol açtığı ağır kayıplar, kritik gelişmeler 14 Mayıs seçimini farklı bir yere taşımıştır. Derme çatma ittifakın yapısı ve motivasyonuna bakarak anlayabiliriz. Eski Türkiye’de olduğu gibi kavga, ayak oyunu üzerine kurulu koalisyon yapısı vardır. 8 mi 10 mu meçhul hale gelen koalisyonun yayınladığı bildiri bile ülkemizin nereye sürüklendiğini gösterir. Bay bay Kemal’i cumhurbaşkanı adayı olarak gösteren koalisyonun gündeminde ülkenin ve milletin hiçbir meselesi yoktur.”

‘AK DAVA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

“Küresel ve bölgesel krizlerin Türk ekonomisi üzerindeki olumsuz etkilerinin giderilmesine dair niyet bunların gündeminde yer almıyor. Türkiye’nin 20 yılda kat ettiği gelişmeyi kalkınmayı ilerletecek tek bir adım bunların gündeminde yer almadığı gibi yapılanları yıkmayı söylüyorlar. Türkiye’nin hayallerini gerçekleştirecek beyan bunların gündeminde yer almıyor. Sınırlarımızı tehdit edecek kadar azan terör örgütlerinin başını ezme kararlılığı bunların gündeminde yer almıyor.” dedi

Başkan Mustafa Önsay, kendilerinin de tüm teşkilatları ile birlikte bu süreçte Ak dava için en iyi şekilde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *