‘BU YARIŞIN DIŞINDA BIRAKILMAYA MÜSADE ETMEYECEĞİZ’

524

Orduspor ve Mersin İdmanyurdu maçındaki hakem hatalarına dikkat çeken Belediye Kütahyaspor Başkanı Erdoğan Çolak, “Camiamızın canını yakanların, ‘kim olursa olsun’ karşısında durarak, Belediye Kütahyaspor’umuzun bu yarışın dışında bırakılmasına asla müsade etmeyeceğiz.” Dedi.

Belediye Kütahyaspor Başkanı Erdoğan Çolak, Pazar günü oynanan 1-1’lik Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu maçının ardından basın açıklamasında bulundu.

Haftalardır sahada bileğinin bükülemeyen Belediye Kütahyaspor’un zirveye yaklaşmasına müsaade edilmeme girişiminin önce Ordu deplasmanında yaşandığını belirten Erdoğan Çolak, “Skora etki etmeyen ancak saha içinde birçok hatalı karar veren maçın hakemine rağmen oradan kazanarak dönmeyi başardık. Kütahya, lider Mersin ile oynayacağı maça çok güzel hazırlandı.” Dedi.

‘HİÇBİR TAŞKINLIK YAŞANMADI’

Depremin acısı çok tazeyken abartılı her hareketten kaçınıp, Mersin’den gelen taraftarlarla fotoğraf çektirip iyi bir misafirperverlik örneği sergilendiğini ifade eden Çolak,  maçın 4.17 dakikasında renkli topların sahaya atılarak deprem çocuklarına armağan edildiğini önemi son derece büyük maçta hiçbir taşkınlık yaşanmadığını vurguladı.

Daha önce Aydınspor-Karşıyaka maçında sarısı bulunmayan futbolcuyu ikinci sarıdan atarak, Amedspor-Etimesgut maçında da farklı bir kural hatasına sebep olarak maç tekrarını gerektiren Celal Bayraklı isimli hakemin skandal işlere imza attığını dile getiren Başkan Çolak, “Maçın devre arasında kaptanımız Erdinç’in koluna girerek “ceza sahasında dikkatli olun, maçı Cüneyt izliyor, anında penaltıyı çalarım” diye tehdit eden bu hakemin bahsettiği Cüneyt kimdir? Futbolcumuza söyledikleri ile daha o dakikalarda, maçın sonundaki senaryoyu çoktan yazmış mıdır? Bir şehrin kaderini, birilerine yaranmak adına belirlemek kendisinin ne haddinedir?” ifadelerini kullandı.

‘RAKİBİ YENDİK ‘DÜDÜĞÜ’ YENEMEDİK’

Kütahya taraftarının takımlarına duyduğu sevginin, Mersin maçının önem derecesi yüksek maç kategorisine alınmasının anlaşılabilir olduğuna değinen Çolak, şu ifadeleri kullandı: “Ancak bu nedenle Mersin şehrinden Kütahya’ya Çevik Kuvvet Polisi takviyesinin yapılması hangi mantıkla açıklanabilecek bir hamledir? Komşu illerimizden ihtiyaç halinde bu destek sağlanabilecekken rakibimiz olan şehirden polis gelmesi ne demektir? Terinin son damlasına kadar mücadele eden, binlerce taraftarımızı evine mutlu göndermek için kafasını tekmeye sokmaktan çekinmeyen, rakibini yenen sadece bir “düdüğü” yenemeyen futbolcularımızı, teknik ekibimizi kutluyor, her birini alınlarından öpüyor ve mavi lacivert formamızı hakkıyla temsil ettikleri için hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz.”

‘CANIMIZI YAKANLARIN KARŞISINDAYIZ’

Belediye Kütahyaspor’un üç yıldır 3.Ligde zirve mücadelesini onuruyla verdiğini ve vermeye devam edeceğini vurgulayan Çolak, “Takımımızın mücadelesi, kalitesi, taraftarımızın yıkılmayan inancıyla elimizden alınan iki ve daha nice puanları yılmadan, bıkmadan, usanmadan toplayarak hedefimize hep birlikte ulaşacağız. Camiamızın canını yakanların, ‘kim olursa olsun’ karşısında durarak, Belediye Kütahyaspor’umuzun bu yarışın dışında bırakılmasına asla müsade etmeyeceğiz.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *