ÇOCUKLAR İNANIN İNANIN ÇOCUKLAR GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

521

Belediye Kütahyaspor’un Mersin İdman Yurdu’nu Dumlupınar Stadyumu’nda ağırladığı maçta depremzede çocuklar için sahaya rengarenk topların atıldığı anları paylaşan Vali Ali Çelik, “Belediye Kütahyaspor sen bu şehrin en muhteşem detayısın” ifadelerini kullandı.

Belediye Kütahyaspor’un Mersin İdman Yurdu’nu Dumlupınar Stadyumu’nda ağırladığı maçın 4.17. dakikasında maç, bir iyilik hareketiyle durdu. Maçta Kahramanmaraş Merkezli depremlerin ardından depremden etkilenen çocuklar için sahaya rengârenk toplar atıldı. Stat, hoparlörlerden çalınan “Çocuklar inanın, inanın çocuklar; güzel günler göreceğiz, güneşli günler.” Şarkısı ile dolarken duygu dolu anlar yaşandı.  Mavi lacivertli taraftarların bu hareketi spor camiasından büyük alkış aldı. Sahanın içi renkli toplarla dolarken, maç kısa süre durdu.

‘SEN BU ŞEHRİN EN MUHTEŞEM DETAYISIN

Sosyal medyada o anlara dair yüzlerce paylaşım yapıldı. Paylaşım yapanlardan biridie deprem bölgesinde bulunan Kütahya Valisi Ali Çelik oldu. Vali Çelik, “Bir başkadır benim memleketim. Belediye Kütahyaspor sen bu şehrin en muhteşem detayısın. Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında depremzede çocuklarımız için sahaya atılan toplar, yüreğimizi ısıttı. Yaşattığınız gurur için teşekkür ediyorum Mavi Şimşekler” ifadelerini kullandı. ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *