EN İYİ 10 İLDEN BİRİ OLABİLİRDİK

584

14 Mart Tıp Bayramı’nda açılması planlanan Şehir Hastanesi’nin açılmadığını “Uyutulduk” sözleriyle eleştiren Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanı Serdar Seven “Kütahya  için verilen sözler gerçekleşse Kütahya’mız sanırım ülkemizin en büyük ilk on şehrinden biri arasına girerdi ”dedi.

Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanı Serdar Seven 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarının ve de hastanelerde vatandaşlara yardımcı olan tüm çalışanların bayramlarını kutladı. Seven, sağlık çalışanların çalışma şartlarının zorluğuna dikkat çekerek “Zorlu şartlar altında ellerinden gelenin en iyisini yaparak sağlık sistemimizi her türlü olumsuzluğa rağmen ayakta tutuyorlar. Haklarının ödenemeyeceğini biliyoruz ve kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

“EN ÇOK SAĞLIK SEKTÖRÜNDE İYİLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Seven, sağlık çalışanlarının şartlarını ve hak edişlerini normal kamu personeli olarak değerlendirmenin doğru olmadığını savunarak “Son olarak geçtiğimiz yıllarda acı olarak tecrübe ettiğimiz Covid-19 salgının da sağlık sektöründeki eksiklerimizi gördük ve sağlık çalışanlarımızın nasıl bir insanüstü çaba ile memleketimizi ayakta tuttuğunu takdirle izledik. Halkımızın Gelecek Partisini Mecliste göreve layık görmesi halinde üzerinde en çok çalışacağımız ve iyileştirmeler yapacağımız konuların başında sağlık personelleri ve sağlık sektörü geliyor” şeklinde konuştu.

Tıp Bayramı dolayısıyla beklentilerinin yükseldiğini belirten Seven, Kütahya’ya büyük faydası dokunacağına inandığını ifade ettiği Şehir Hastanesi için 2023 yılının tıp bayramının açılış tarihi olarak verildiğini unutmadığına vurgu yaparak “Fakat her zaman ki gibi Kütahya’mız yine bir yatırımda uyutuldu, unutuldu” dedi.

KÜTAHYA’MIZIN KALKINMASININ

ÖNÜNE GEÇİLMİŞ

Kütahya’nın Ak Parti’nin kalesi olmasına rağmen yatırımlardan neden faydalanamadığını soran Seven söz verilen projelerin yılan hikayesine döndüğünü söyleyerek “Sürekli olarak verilen müjdeler ama bir türlü bitmeyen inşaatlar. Oy istenirken ya da seçime yakın zamanlarda verilen sözler gerçekleşse Kütahya’mız sanırım ülkemizin en büyük ilk on şehrinden biri arasına girerdi. Ama Kütahya’mız yatırım söylentileri ve gerçekleşmeyen yatırımlar arasında ülkemizde sanırım ilk sırada yer alıyor. Kütahya’mız da 20 yılı aşkın süredir Ak Parti İktidarına destek verilen, meclise gönderilen vekillerinin hemşerilerimize hayal satarak Kütahya’mızın kalkınmasının önüne geçilmiş, yatırımlar görmezden gelinmiştir. Olmayacak projeler haklımıza müjde olarak verilmiştir, Şehir Hastanesi, Hızlı Tren Projesi ve stadyum projesi aklımız bir çırpıda gelen ilk projeler” dedi.

BİZ KÜTAHYA’MIZI

CİDDİYE ALIYORUZ

Kütahya sürekli tarihler verilerek uyutulacak, ayaküstü olmayan ve asla da gerçekleşmeyecek yalanların rahatlıkla söylenebileceği bir şehir olmadığını ifade eden Seven sözlerine şöyle son verdi; Biz Kütahya’mızı ciddiye alıyoruz. Sabah akşam Kütahya’mız ve Kütahyalı hemşerilerimiz için çalışıyoruz. Bizlere görev verilmesi ve Ankara’da temsil hakkımızın olması halinde çabalarımızı yasal bir zeminde yapacağız inşallah. Kütahya’mızın kaybolan 21 yılını geri kazandıracağız ve büyüyen şehirlerarasında yine yerimizi alacağız. FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *