BAŞIMIZ DİK ALNIMIZ AÇIK

500

Geçtiğimiz hafta oynanan Yeni Mersin İdman Yurdu maçının yankıları hala devam ederken Belediye Kütahyaspor yarın saat 14.00’da Edirnespor’u ağırlayacak. Mavi Şimşek, 16. Sırada lige tutunmak için gayret eden rakibine karşı, şaibeli bir şekilde elinden alınan puanların telafisi için mücadele edecek

EDİRNESPOR’U AĞIRLIYORUZ

Geçtiğimiz hafta Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu maçında hakem hataları ile iki puanı çalınan Belediye Kütahyaspor, bu hafta Kütahya Dumlupınar Stadyumu’nda Edirnespor ile karşı karşıya gelecek.

24. hafta mücadelesinden önce Halil Akkaş Stadyumunda yaptığı antrenmanlarla tüm hazırlıklılarını tamamlayan Belediye Kütahyaspor, saat 14.00’da sahaya çıkacak.

RAKİP 16. SIRADA

40 puanla 5’inci sırada lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nun 8 puan gerisinde bulunan Belediye Kütahyaspor, Hakem Erdem Demirtaş’ın düdük çalacağı kendi evindeki maçtan galibiyet istiyor. Rakip Edirnespor ise topladığı 20 puan ile 16. Sırada lige tutunmak için çabalıyor.

Yeni Mersin İdman Yurdu maçının yankılarının tüm hafta devam ettiği Kütahya’da vatandaşların, Belediye Kütahyaspor’a destek için tribünleri doldurması bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *