İYİ PARTİ İL BAŞKANI NURHAN SUNEL: ‘5 VEKİL ÇIKARACAĞIZ’

532

Toz şeker almak için tek tek market araştırmak zorunda kalan Kütahyalıya seslenen İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, “Lütfen oy vereceğiniz partiyi de aynı titizlikle araştırın. Biz buradan çıkan madenin fabrikasını Kütahya’ya yaptıramayan bir parti olmayacağız. Kütahya’dan 5 İYİ Parti milletvekilini Ankara’ya göndereceğiz” dedi

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, Kütahya İYİ Parti İl Başkanlığında basın açıklamasında bulundu. 8 Ocak tarihinde il başkanlığına geldiğinden beri İYİ Parti’ye yönelik i teveccühün farkında olduğunu belirten Sunel, “Aslında Kütahya çok şanlı bir şehir konumda. Kütahya insanı dürüsttür, devletini, milletini sever. Lakin 21 senedir AK Parti hükümeti Kütahyalı kendisini iktidar edecek gücü vermesine rağmen Kütahya’ya tek bir çivi çakmadığı gibi Cumhuriyet Döneminden beri çakılan çivileri de tek tek sökmüştür.” İfadelerini kullandı.

‘KÜTAHYA SÜREKLİ KANDIRILIYOR’

Kütahya’ya verilen sözlerin tutulmadığına dikkat çeken Sunel, “14 Mart Tıp Bayramında Şehir Hastanesi açılış müjdesi verilmişti. Ama verilen söz yine lafa kaldı ve biz yeniden kandırıldık. AK Parti Kütahya teşkilatı, Kütahya’yı sürekli kandırıyor.” Dedi. Kütahya’da doğalgaz dağıtım şirketi ile yaşanan sorunların aşılmadığına değinen Sunel,  “Yeni garajın karşısına yapılan müze boş durur çürüyor, çarşıdaki PTT binası 5 yıldır duruyor. Kendinize güzel güzel saraylar yapıyorsunuz millete hizmet verecek yeri de hemen yapın. Jandarma taburu giderken “Polis Okulu gelecek” dediniz oda yok. Hızlı tren projesi manşet manşet yazıldı ama yok. Bor Karbür fabrikası Kütahya’ya kurulacaktı nerede? Biz Kütahyalının hakkını istiyoruz” şeklinde konuştu. Muhalefet partisi il başkanı olarak verilen sözleri hatırlatması gerektiğini açıklayan Sunel, vatandaşın hafızası olmak zorunda olduklarını vurguladı.

‘OY VERECEĞİNİZ PARTİYİ ARAŞTIRIN’

Her türlü nimet verildiği Kütahya’da vatandaşların refah içinde yaşaması gerektiğine değinen Sunel,  “Biz Kütahya için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Biz buradan çıkan madenin fabrikasını Kütahya’ya yaptıramayan bir parti olmayacağız. Kütahya’da insanlar ya emekli ya asgari ücretle çalışıyoruz. Toz şeker almak için tek tek market araştırmak zorunda kalan Kütahyalıya sesleniyorum lütfen oy vereceğiniz partiyi de aynı titizlikle araştırın.” Şeklinde konuştu.

Kütahya’da İYİ Parti’yi birinci parti, ülkede iktidar yapacaklarını dile getiren Sunel, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapacağız. Kütahya’dan 5 milletvekilini İYİ Partiden Ankara’ya göndereceğiz.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *