HİMMET ÖZER’DEN HİZMET SÖZÜ

272

Türkiye Yüzyılında, zerre miktarda olsa pay sahibi olabilmek adına 28. Dönem AK Parti Kütahya milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıklayan Himmet Özer, dün olduğu gibi bugün ve yarın da daha güçlü Türkiye yolunda çalışacağının sözünü verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Himmet Özer, basın açıklamasında bulundu. AK Parti’nin kurulduğu 2002 yılından bu yana, teşkilatın çeşitli kademelerinde, gerek yönetim kurullarında, gerek belediye meclis üyeliğinde aktif olarak gururla görev aldığını belirten Özer, üstlendiğini her görevi en iyi şekilde yapmaya özen gösterdiğini ifade etti.

‘İNANCIMI HİÇ KAYBETMEDİM’

Leblebiciler Odası, Çukurköyspor Kulübü, Leblebiciler Yapı Kooperatifinde başkanlık görevlerini de yürüttüğünü dile getiren Özer, “Gerek iki dönem Ak Parti’mizden aday adaylığımı koyduğum süreçte, gerek Tavşanlı Belediye Başkanı Aday Adaylığım sürecinde gerekse bugün Ak Parti Kütahya milletvekilliği aday adaylığımı açıklamam sürecinde partime, liderim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve necip milletimize olan inanç ve güvenimi asla yitirmedim. Bu inanç ve güvenle Türkiye Yüzyılında, zerre miktarı da olsa pay sahibi olabilmek adına samimiyetle bu yola çıktım.” Dedi. Özer, dün olduğu gibi bugün ve yarın da daha güçlü Türkiye yolunda çalışacağının sözünü verdi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *