PROTOKOL İMZALANDI

757

444 iş yerinin alacağı KÜMOB’ın yol ve diğer altyapı imalatlarını Kütahya Belediyesini yapacağını açıklayan Başkan Işık, “Şehrimize kazandırılacak yeni sanayi iş yerlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi

Kütahya Belediyesi ile KÜMOB (Kütahya Mobilyacılar Birliği) arasında imzalanan protokolle, yapılacak olan KÜMOB Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesinin altyapı ve yollarını Kütahya Belediyesi yapacak.

Protokol töreninde konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “İlimizde önemli bir kooperatif olan KÜMOB Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi ile Kütahya Belediye Başkanlığımız arasında imzalanacak protokol için bir araya geldik. Öncelikle şehrimize kazandırılacak yeni sanayi iş yerlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Toplam 444 iş yerinin alacağı bu alanda belediyemiz ve kooperatifimiz arasında imzalanacak protokol ile buranın yol ve diğer altyapı imalatları belediyemiz tarafından yapılacak. Bedelini de kooperatiften tahsil edecek şekilde bir protokol imzalanacak.” dedi.

KÜMOB Kooperatif Başkanı Mehmet Aferin, “Projede emeği geçen özellikle Belediye Başkanımız Alim Işık’a ve başkan yardımcılarımız, müdürlerimize yönetimim ve üyelerim adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da desteklerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *