SİZLERİN SESİNİ EN GÜR ŞEKİLDE DUYURACAĞIM

426

Saadet Partisi Kütahya Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Osman Sedat Akyüz “22 yaşında bir arkadaşınız olarak imkânsızın hayal olmadığı bir Türkiye’yi birlikte kuracağız” dedi. Akyüz, bu kötü gidişe dur diyeceğini belirterek “TBMM’de sizlerin sesini en gür şekilde duyurmaya talibim”dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde, Saadet Partisi Kütahya Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Osman Sedat Akyüz, İl Başkanlığı ile yapılan istişareler sonucunda 2019 yılından bu yana yürütmekte olduğu Saadet Partisi Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden de istifa ettiğini duyurdu.

‘İKTİDAR EN ÇOK

GENÇLERİ MAĞDUR ETTİ’

21 yıllık Ak Parti iktidarının plan ve programdan uzak yanlış politikalarını eleştiren Akyüz bu süreçte en ağır mağduriyeti geçlerin yaşadığına değinerek “İktidar biz gençleri tamamen mağdur etmiştir. Her 3 gençten 1 tanesinin işsiz olduğu, her 10 gençten 7 tanesinin yurt dışı hayalleri kurduğu bir ülke, geleceğe güvenle ilerleyemez. Gelinen noktada gençler tüm sorunlarla adeta baş başa bırakılmış durumdadır. Hal böyleyken iktidar mensuplarının seçimden seçime hatırladıkları gençlere atıf yapmaları beyhude bir çabadan öteye geçmez. Sorunların esas sebepleri, çözümlerin adresi olamaz” diye konuştu.

Siyaset beklemeyi değil müdahil olmayı gerektirir vurgusu yapan Akyüz “Türkiye’nin yarınlarında size ihtiyacımız var. Hor gören, fikirlerinize tahammül edemeyen, geleceğinize ipotek koymak isteyen bu iktidarın yıktığı ne varsa birlikte düzelteceğiz! Saadet partisi olarak söz veriyoruz” dedi.

KARAMSAR TABLOYU

DEĞİŞTİRECEĞİZ

Teknoloji ürünlerine sahip olmanın imkansız, yurt dışı seyahatinin hayal olmadığı bir Türkiye’yi birlikte kuracağının teminatını veren Akyüz “Sinemaya ve tiyatroya gitmenin, hatta kahve içmenin dahi lüks sayıldığı, en temel ihtiyaçları karşılamanın zorlaştığı, günlerinizi gelecek kaygısıyla geçirdiğiniz bu kötü gidişe birlikte dur diyecek ve bu karamsar tabloyu hep birlikte değiştireceğiz” sözünü verdi. Yaşanılan tüm sorunları birlikte çözmek ve vatandaşın sesini Türkiye Büyük Millet Meclis’inde en gür şekilde duyurmak amacıyla aday olmaya talip olduğunu dile getiren Akyüz “22 yaşında bir arkadaşınız olarak 28. Dönem Kütahya Milletvekili Aday Adaylığımı ilan etmiş bulunuyorum. ‘Kütahya’ya Genç Vekil’ sloganıyla çıkmış olduğum bu yolda dua ve desteklerinizi bekliyor, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *