MEMLEKETİ HARCAYANLARA ARTIK DUR DİYECEĞİM

451

İçinde bulunan vatan sevgisi ve Cumhuriyet kadını olması sebebiyle İYİ Parti Kütahya Milletvekilliği aday adaylığını ilan eden Meral Erdoğmuş, Kütahya için üst düzey bir çalışma göstereceğinin sözünü verdi. Erdoğmuş, çıkarcılık uğruna memleketi harcayanlara seslenerek “Ben artık dur demek gerektiğini biliyorum” dedi.

1983 yılından bu yana evlenerek Kütahya’ya yerleştiğini belirten Erdoğmuş. Ressam Ahmet Yakupoğlu ile sanatla tanıştığını dile getirdi. Çok sayıda yurtiçi ve yurtdışı sergilere de katıldığını aktran Erdoğmuş. 7 kitapta çalışmalarının yayınlandığını ve İki müzede de çalışmalarının sergilenmekte olduğunu ifade etti. Kültür Bakanlığından Ebru icazeti almayı hak kazanarak ebru dersleri vermeye verdiğini de, Yeşilay Kütahya Şubesi, Kütahya Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Vakfı, Kütahya Bilim Sanat ve Kültür Federasyonu, Güsed Derneği, Kütahya Belediyesi Kent Konseyi (Kadın komisyonu ve Görsel sanatlar) görevlerinde aktif hizmette olduğunu da kaydetti.

Sanatla yaşamak, vatan sevgisinin değerini benimsemiş bir kimlikle çalışmalarını sürdürdüğüne vurgu yapan Erdoğmuş “Günümüz siyaseti uzlaşma kültüründen yoksun, ekonomik ve yaşam düzeni oldukça düşük, eğitim, sağlık, adalet yıkımı yaşanan bir düzen olmuştur. Oysa devlet işlerinin bir sanat inceliğinde ve duyarlılığında yönetilerek refaha ulaşacağına inanıyorum. Kültürümüz ve geleneğimiz yapılandırılarak yaşatılmalıdır. Yaşadığım vatan sevgim ve Cumhuriyet Kadını olmam İYİ Parti’ye üye olmama sebep oldu.  Büyüyen Türkiye gelişen Kütahya için çalışmalarımı üst düzeyde devam ettireceğime huzurunuzda söz veriyorum” diye konuştu.

AYDINLIK VE GÜVENLİ GÜNLER

İÇİN HİZMETE HAZIRIM

Bu memleketi miras gibi algılayan çıkarcılık ve bencilliklerine harcayanlara artık dur demek gerektiğine inandığının altını çizen Erdoğmuş sözlerine şöyle son verdi; “Çünkü bu vatan bize emanettir. Emanet ise kutsaldır. Türkiye Türk Kanı taşıyan Ne Mutlu Türküm Diyene ruhuyla yönetilmeli. İnancımla ve İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde 28.Dönem Milletvekili aday adaylığıma karar vermiş bulunmaktayım. Huzurunuzda onurla ve gururla bu kararımı açıklıyorum. Türkiye aydınlık ve güvenli günlerin yaşanması için çalışmaya kendimi hazır hissediyorum.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *