ÇOCUKLAR TRAFİK KURALLARINI PİSTTE ÖĞRENDİ

1304

Güvenli trafik için farkındalık çalışmalarına ara vermeden devam eden Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 gün boyunca Simav’da verdiği eğitimlerde bin 800’ü öğrenci 2 bin 446 vatandaşa ulaştı. Çocuklar kurulan seyyar trafik pistinde kuralları uygulamalı olarak öğrenme fırsatı yakaladı

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenli trafik için farkındalık çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 3-7 Nisan tarihleri arasında Simav’da vatandaşlarla bir araya gelen trafik polisleri, kurdukları seyyar çocuk trafik eğitim parkında bin 333 öğrenciye uygulamalı eğitim verdi.

5 GÜNDE 2 BİN 446 KİŞİYE ULAŞILDI

Ayrıca ekipler, okul buluşmaları kapsamında 553 lise öğrencisine temel trafik kuralları hakkında bilgiler verdi. Cadde ve sokaklarda da bilgilendirme yapan ekipler 315 vatandaşa emniyet kemerinin önemini anlattı. Polisler jandarma ekipleri ile birlikte köylerdeki kahvehane ziyaretlerini sürdürdü. Bu ziyaretlerde 245 vatandaşa genel trafik kuralları ve güvenli traktör kullanımı bilgilendirmesi yapan ekipler, 5 günde 2 bin 446 kişiye ulaşmayı başardı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *