‘İSTEDİĞİ DEĞİŞİMİ KÜTAHYA’YA VERDİK’

376

Kütahyalı vatandaşların 10 aylık çalışmaları sürecinde kendilerinden değişim talep ettiğine vurgu yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Biz halkın üstünde hiçbir güç tanımayız. Kütahya’nın arzu ettiği değişimin AK Parti listelerinde gerçekleştirdik” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanlığı milletvekili adaylarını tanıttı. AK Parti siyasetinin temelinin halk olduğunu ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Sayın Cumhurbaşkanımızın defalarca belirttiği gibi biz halkın üstünde hiçbir güç tanımayız.” Dedi. Kütahyalı vatandaşların 10 aydır sürdürdüğü il başkanlığı görevinde kendilerinden en önemli talebinin büyük bir değişim olduğunu ifade eden Önsay, özellikle 43 Günde Kütahya Programında bu talebin öne çıktığına değindi. Kütahya halkının taleplerinin Cumhurbaşkanına aktardıklarını belirten Önsay, bunun üzerine Kütahya’nın arzu ettiği değişimin AK Parti listelerinde gerçekleştirildiğini vurguladı.

‘YENİ VE DİNAMİK BİR LİSTE’

Türkiye’nin tarihinin en önemli seçimlerine sayılı günler kaldığını belirten AK Parti Kütahya 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Biçer, “Seçmenimizin karşısına yeni, genç ve dinamik bir listeyle çıkıyoruz. Kütahya’mızın ihtiyaçlarını birebir biliyoruz ve amacımız ilk günden itibaren birik ve beraberlik içinde Kütahya’mızın ihtiyaçlarına çözüm olmak.” ifadelerini kullandı.

Kütahya için var olan idealleri ve hedeflerinin yolunda ertelemeden, vazgeçmeden çalışmaya devam edeceklerine değinen AK Parti Kütahya 2. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Çağlar Bayırcı, sevginin fedakârlık gerektirdiğini ifade ederek “Bizler bu şehri seviyoruz ve ne fedakârlık gerekirse hepsini yapacağız.” Şeklinde konuştu.

‘14 MAYIS’TA TARİH YAZMA ZAMANI’

AK Parti Kütahya 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Kütahya’nın daha önce yaptığı gibi bu sene de Türkiye’nin Yüzyılını gerçekleştirecek olan AK Parti kadrolarına desteği vereceğine inandığını vurguladı. Türkiye için Kütahya için hep birlikte çalışıp, omuz omuza, gayretle, gururla Türkiye yüzyılını inşa edeceklerinin altını çizen AK Parti Kütahya 4. Sıra Milletvekili Adayı Esra Özbek Balcı, “Şimdi hep birlikte, yılmadan, yorulmadan 14 Mayıs’ta tarih yazma zamanı.” Dedi.

Seçimlerin sadece şahsi ikballer için değil ülkemizin, milletimizin, milli değerlerimizin, maneviyatımızın bütünlüğü için önemli olduğunu belirten AK Parti Kütahya 5. Sıra Milletvekili Adayı Altuğ Atalay, “Bunun için hiç durmadan gece gece gündüz çalışıp en iyi sonucu alıp ülkemize memleketimize daha iyi hizmet etmenin gayreti içinde olacağız.” İfadelerini kullandı.

‘2002 RUHUNA TEKRAR KAVUŞTUK’

28. Dönem Milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya milletvekili aday adaylarını Bengisu Sosyal Tesislerinde düzenlediği iftar programında kamuoyuna tanıttı. 10 ay boyunca özellikle 43 Günde Kütahya Programı kapsamında cadde cadde, sokak sokak, apartman apartman Kütahya’yı gezdiklerini belirten AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay bugüne kadar Ak Parti adına Kütahya’ya hizmet eden tüm milletvekillerine, il başkanlarına, ilçe başkanlarına yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. “Bu bir bayrak yarışıdır. Bundan sonra da arkadaşlarımızla birlikte Türkiye Yüzyılı içerisinde Kütahya yüzyılını gerçekleştirmek üzere gece gündüz çalışacağız” diyen Önsay, 14 Mayıs günü yapılacak seçimlerde bir yetki, bir güven istediklerini belirtti.

Ak Parti’nin 2002 ruhuyla bilhassa Kütahya teşkilatının 10 ay boyunca her gün halkıyla iç içe halkın taleplerini yerine getirmek üzere siyaset yapan bir kimliğe tekrar kavuştuğunu dile getiren Önsay, “Bundan sonraki süreçte de bu 5 arkadaşımız ve tüm teşkilatımız ile çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bugün nasıl Türkiye’de Sayın Cumhurbaşkanımız 21 yıl boyunca çalışmış, taraflı tarafsız herkes onun söylediği sözü yerine getirdiğinin bilincine varmış ise bundan sonra Kütahya adına çok daha iyi bir siyaset çok daha iyi bir hizmet çok daha iyi bir Kütahya için çalışacağız. Bunun için her şeye sahibiz.” dedi.

‘KÜTAHYA AK PARTİ’DEN İBARETTİR’

Daha önce Kütahya’dan 6-0, 5-0 gibi sonuçlara ulaştıklarını hatırlatan Önsay, “Ben AK Parti İl Başkanı olarak bu beş arkadaşımızı da 14 Mayıs akşamı meclise göndereceğimize inanıyorum. İçinizde bunun uzak bir hedef, gerçekleştirilmesi uzak bir rüya olduğu kanaatinde olanlar var biliyorum. Bundan önceki kanaatleriniz ile ilgili gerçekleri 10 ay içerisinde gördünüz. Bu kanaatlerinizin de yanlış olduğunu ve Kütahya’nın AK Parti’den ibaret bir şehir olduğunu hep beraber göreceğiz ve yaşayacağız.” Şeklinde konuştu.

‘MAZERET DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETECEĞİM’

1974 Simav doğumlu AK Parti Kütahya 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Biçer, 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra kendime ait bürosunda avukatlık yapmaya başladığını açıkladı. Kuruluşundan itibaren AK Parti  saflarında yerini aldığını dile getiren Biçer, 2019 dan istifa ettiğim güne kadar Simav Belediye Başkanıydım. Bugün de hizmet için adayım.” Dedi. Mazeret değil çözüm üretmek için göreve talip olduğunu ifade eden Biçer, Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde, Türkiye Yüzyılı’nda yenilenen milletvekili listeleri ve vatandaşın desteği ile 15 Mayıs’tan sonra yepyeni günlerin beklediğini söyleyerek sorunların çözümü için birlik beraberlik vurgusu yaptı. 

‘BAŞARI GAYRETE AŞIKTIR’

Türkiye’nin koşar adım 14 Mayıs seçimlerine gittiğini belirten AK Parti Kütahya 2. Sıra Milletvekili Adayı 1981 doğumlu Eczacı İsmail Çağlar Bayırcı, “Çok değil bir sene önce yan salonda ramazan bayramlaşmasında İl Yönetim Kurulu üyesiydim üzerinden bir yıl geçemdi merkez ilçe başkanı şu anda da 2. Sıra Milletvekili Adayı olarak bulunuyorum. Yarın bize ne getirir bilmiyorum, rabbim bilir. Ama şunu çok iyi biliyorum şu anda aldığımız görevi layıkıyla yapmak benim en büyük vebalim. Bu görevi de en güzel şekilde yapmaya gayret edeceğim. Bizim Kütahya için hedeflerimiz var. Bunun yolunda ertelemeden, vazgeçmeden çalışmaya devam edeceğiz. Başarı gayrete âşıktır ve başarı ter kokar. Biz Kütahya’mız için bir şeyleri başarmak için gayret edip ter dökeceğiz.” Şeklinde konuştu.

‘YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR’

Tavşanlı doğumlu Anadolu Üniversitesi işletme Bölümü mezunu AK Parti Kütahya 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Demir, “Yaklaşık 35 yıldır ticaretle esnaflıkla uğraşıyorum. Kütahya’yı daha ileri götürmek üzere aday adayı olduk. Reisimiz, genel merkezimizin takdirleri, il başkanlığımızın destekleriyle 3. Sıradan Milletvekili Adayıyım. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 14 Mayıs’ta bayramı hep birlikte tekrar yaşayalım.” İfadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA EDECEĞİZ’

1977 Kütahya doğumlu AK Parti Kütahya 4. Sıra Milletvekili Adayı Esra Özbek Balcı, “Tüm tahsillerimi Kütahya’da yaptım. 2010 yılından bari mali müşavirlik görevini yapıyorum. Şu an yüksek lisans tez aşamasındayım.” Dedi. Balcı,  Türkiye Yüzyılının inşası için hep birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Kütahya’nın evladı olduğunu dile getiren AK Parti Kütahya 5. Sıra Milletvekili Adayı Altuğ Atalay, “50 yaşındayım hayatımın 5’te 4’ünü bu sokaklarda son 10 yılını da Ankara kulislerinde, bakanlıklarında geçirdim.” Dedi. AK Parti’nin kurumsal yapısını dünyaya kanıtlamış bir parti olduğunu vurgulayan Atalay, beşinci sıra Milletvekili Adayı olduğunu belirtti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *