KÜTAHYA ANTİKA PAZARI MARKA OLMA YOLUNDA

422

Antika pazarının marka olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Kütahya Antikacılar Derneği Başkanı Adem Akgün, pazara kent protokolünün de manevi olarak destek vermesini istedi.

Kütahya Antikacılar Derneği Başkanı Adem Akgün, Akgün, yaptığı açıklamada, pazarın Ege bölgesinde en çok ilgi gören etkinlikler arasında yer aldığını kaydetti.

Akgün, “Bilindiği gibi, antika pazarımız üçüncü kez açıldı. Şu anda katılım Türkiye genelinde çok yoğun, taleplere artık yetişemiyoruz. Pazarımız masa ve yer bakımından ful dolu. Ege bölgesinin hemen hemen en büyük pazarı konumuna geldik. Yetkilerden tek isteğimiz derneğimize destek olmaları. Eğer destek olunursa daha güzel şeylere imza atacağımıza, daha iyi bir tanıtım yapacağımıza inanıyorum.”

‘REKOR KIRDIK’

“Buraya gelen insanlarımızı, misafirlerimizi daha iyi karşılamak, ağırlamak için derneğimizin binası olması iyi olacak. Burada katılım yoğun, ben bu kadarını düşünmüyordum. Şu an Ege bölgesinde Kütahya’mızda bir rekor kırdık. Bu da bizim Kütahya’mızın gururu, medarı iftiharı. Kütahya’da çok güzel şeylere imza attık. Artık Kütahya’mızı antika da olsun, pazarımızda olsun bütün Türkiye’ye adını duyurduk. Bütün Türkiye şu anda Kütahya’yı konuşuyor” dedi.

Her ayın son pazar günü Perşembe pazarından kurulan ‘Kütahya Antika Pazarı’nın, yaklaşık 500 esnaf ve 15 binin üzerindeki ziyaretçisiyle rekora ulaştığını sözlerine ekledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *