KÜTAHYA’NIN ‘GEZGİN’ VEKİL ADAYI VATANDAŞTAN DESTEK İSTEDİ

312

Seçimlerin yaklaştığını son 4 ayda değil son 4 yılda sürekli halkla iç içe olduklarının altını çizen Yeniden Refah Partisi 1. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Osman Gezgin, siyasileri “yalnızca seçimden seçime geziyor” diye eleştirirken vatandaşlardan destek istedi.

Yeniden Refah Partisi 1. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Osman Gezgin, yaklaşan seçimlere dair açıklamalarda bulundu.

‘VATANDAŞ KİME OY VERECEK?’

Yaklaşan seçimler kazasız, belasız geçmesini dileyen Gezgin, sonuçların ise vatana, millete ve tüm İslam Alemine hayır getirmesi duasında bulundu. Kütahya’da her yer bayraklarla donatıldığında dikkat çeken Gezgin, “Bir yandan seçim araçları bir yandan billboardlar, bir yandan posterler… Vatandaşlar acaba bu bayraklara mı oy verecekler yoksa seçim öncesi sürekli gezerek kendileriyle hemhâl olan insanlara mı oy verecekler bunu göreceğiz.” Dedi.

‘455 KÖYÜN 320’SİNE GİTTİK’

Yeniden Refah Partisi olarak son 4 aydır değil son 4 yıldır sürekli halkla iç içe olduklarının altını çizen Gezgin, “Kütahya’mızda 455 tane köyümüz var. Bunların yaklaşık 320’sine gittik. Hala gidiyoruz. Bizim soyadımız Gezgin. Kütahya’nın gezgin vekil adayı olarak sizlerle bir arada olmaktan keyif duyuyoruz bu böyle devam edecek. Vatandaşlarımız her zaman “siyasiler seçimden seçime geziyor” diye eleştirirken seçimden seçime gezen siyasetçilere mi oy verecekler yoksa yıllardan beri kendilerinin yanında olan siyasetçiler mi oy verecekler.” İfadelerini kullandı. Gezgin, vatandaşlardan destek istedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *