‘STADYUMUN BİR AN ÖNCE TAMAMLANMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM’ VEKİL ADAYI BAYIRCI STAD İÇİN SÖZ VERDİ

309

AK Parti 2. Sıra Kütahya Milletvekili adayı İsmail Çağlar Bayırcı, bütün fizibilite diğer ön çalışmanın tamamlandığı yeni stadyumunun inşaatının bir önce başlaması için gerekli adımları atacağıma ve çok hızlı bir şekilde tamamlanması için sürecin sonuna kadar takipçisi olacağın dair söz verdi.

SPOR FAALİYETLERİNDEN BAHSETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)2. Sıra Kütahya Milletvekili adayı İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya’ya yapılan ve projeleri devam eden Gençlik ve Spor faaliyetlerinden ve tesislerinden bahsetti.

Yarının sosyal ve ekonomik düzenini oluşturmada girişimci ve yenilikçi gücüyle geleceğimizin teminatı gençlere güvendiklerini belirten İsmail Çağlar Bayırcı, “Kütahyalı gençlerimiz için şehrimizde her türlü fırsat ve imkanı sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Bundan 5 sene önce kurduğumuz Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile Kütahya’mızı tam bir üniversite şehri haline getirdik. Bugün itibariyle 52.000 üniversite öğrencisine ev sahipliği yapmakta olan şehrimizde 2002 senesinde yükseköğretim için karşılanan 3.000 yatak kapasitesi varken bugüne kadar yeni yaptığımız modern ve konforlu KYK yurtları ile bu sayıyı 13 bine taşıdık” ifadelerini kullandı.

‘ÖN ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI’

Sırada Kütahya gençliği için daha fazla imkan ve sosyal alanlara sahip bir Kütahya inşa etmek olduğunu ifade den Bayırcı, “Kütahyaspor’umuzun ikinci lige emin adımlarla yürüdüğü bu günlerde uzun süredir Kütahya gündemini meşgul eden bütün fizibilite diğer ön çalışmanın tamamlanmış olan yeni stadyumunun bir ay önce inşaatının başlaması için gerekli adımları atacağıma ve çok hızlı bir şekilde tamamlanması için bütün sürecin sonuna kadar takipçisi olacağıma söz veriyorum.” Dedi.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR’A TAM DESTEK

İkinci lig serüveninde Belediye Kütahyaspor’a şimdiden başarılar dileyen Bayırcı, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Desteğimizin her daim Kütahya sporumuza beraber olduğunu söylemek istiyoruz. Gençlerimizin bizlerden beklentisini biliyor ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Kütahya’nın yükselen sesi olmak istiyoruz. Şehrimizin sorunlarını gençlerle beraber masaya yatırmak daha genç bir Kütahya’yı geleceğimizin teminatı olan gençlerle beraber inşa etmek istiyor Türkiye yüzyılı gençlerin yüzyılı olacak bunu biliyor ve buna inanıyoruz. Kütahya yönelik gençlerin yüzyılı için doğru zamanda doğru adamla beraber yarın değil hemen şimdi diyoruz.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *