2.LİG YİNE HAYAL OLDU

368

Belediye Kütahyaspor, play-off karşılaşmasında Karbel Karaköprü Belediyesine 2-1 kaybederek 2.lig hayalini yine gerçekleştiremedi. Sahasında kaybeden Kütahyaspor, taraftarını büyük hayal kırıklığına uğrattı.

3.lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, ligi 3’üncü sırada kapatarak play-offlara kaldı. Ligi 6’ıncı sırada kapatan Karbel Karaköprü Belediye Kütahyaspor ile eşleşen Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında rakibini konuk etti.

İLK DAKİKALAR KONTROLLÜ GEÇTİ

Belediye Kütahyaspor sahaya kalede Hasan Sürmeli, defansta Erdinç Çepoğlu, Onur Şirin, Eyüp Poyraz, Ekrem Çalışanlar, orta sahada Gökhan Payal, Niyazi Çolak, Talha Mayhoş, M.Enes Gök ve Berkant Kök Şahin, ileri uçta ise Ali Kemal Özkan ile çıktı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken yapılan ataklardan sonuç alınamadı.

GOLLER KARBEL’DEN GELDİ

Karşılaşmanın 35’inci dakikasında Karbel Karaköprü Belediyespor Mücahit ile gölü buldu. Geriye düşen Belediye Kütahyaspor eşitlik golü için yüklense de ilk yarının son dakikasında kalesinde ikinci gölü gördü ve soyunma odasına 2-0 mağlubiyetle girdi.

Belediye Kütahyaspor ikinci yarıya ise değişiklikle başladı. Defanstan Onur Şirin yerini Emrah Dağ’a bırakırken, Ekrem Çalışanlar ise Önder Akdağ’a, Berkant Kök Şahin ise Bilal Şeflek’e bıraktı.

Yapılan değişikliklerin ardından gol arayan Belediye Kütahyaspor bir türlü sonuç alamazken, teknik heyet birkez daha değişikliğe gitti. Yusuf Atasoy oyuna girerken Niyazi Çolak oyundan alındı. Belediye Kütahyaspor son dakikalarda baskısını arttırdı ve 90+4’de Talha Mayhoş’un penaltıdan attığı gol ile maçın skorunu tayin etti. Maçtan 2-1 mağlup ayrılan Belediye Kütahyaspor’un 2.lig hayalleri suya düşerken, Karbel Karaköprü Belediyespor yarı finaldeki rakibini beklemeye başladı.

2.LİG HAYALİ YİNE ERTELENDİ

Son 3 sezondur 2.lig için büyük hayaller kuran Belediye Kütahyaspor, sahasında aldığı mağlubiyetle yine büyük hayal kırıklığı yaşadı. Maçın ardından yaşanan mağlubiyetle büyük hayal kırıklığı yaşayan Belediye Kütahyaspor, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yine ilk maçtan veda etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *