‘ÇOK GEÇ OLMADAN BU SİSTEM DEĞİŞMELİ’

258

Yaşanabilir bir Türkiye bırakamadıkları tüm gençlerden özür dileyen İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, “Demokratik, özgürlükçü Türkiye için 28 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’nin 13.Cumhurbaşkanlığı için oy verip gerekeni yapacağız”dedi.

GENÇLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, 14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerin ardından açıklamada bulundu. Tüm gençlerden özür dilediğini belirten Sunel, “Şimdiye kadar AK Parti’ye hiç oy vermemiş bir kardeşiniz olarak size yaşanabilir bir Türkiye bırakamadığımız için, çocuklarımızın ve gençlerimizin o güzelim çağlarını yaşayamadan, robot gibi sadece tek bir amaç uğruna yitiyor. Onlara ot gibi kupkuru bir hayat sunmuyor muyuz? Gerçekten hangi ülkede bir gencin eğitim hakkı böyle elinden alınabilir? Hangi ülkede, bir gencin geleceği sadece birkaç saatlik bir sınava bağlanabilir? Hem de iş bulup bulamayacakları bile kuşkulu olan bir toplumda”dedi.

‘TÜM UMUTLARIMIZ SİZDE’

Çok geç olmadan, gençleri ülkelerine karşı böylesine isyan ettiren bu sistem değişmesini dileyen Sunel, “Bunun için özür diliyorum, mücadele ediyoruz başaracağız tüm umutlarımız sizde sizlere x, z kuşağı gibi isim koyanlara bu gençlerin ülkeyle, siyasetle hiç işi yok diyenlere inat ilk seçimde demokratik, özgürlükçü Türkiye için 28 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’nin 13.Cumhurbaşkanlığı için oy verip gerekeni yapacağız.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *