MİLLET İTTİFAKI İL BAŞKANLARI AÇIKLAMA YAPTI ‘ENGELLEMELER BİZİ YILDIRAMAZ’

212

Kamusal alanda siyasi çalışmalarını yaptıkları sırada maruz kaldıkları saldırının Türkiye’nin kardeşliğine, birlik ve beraberliğimize yönelik olduğunu belirten Millet İttifakı Kütahya İl Başkanları, Demokratik siyasi haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz. Bu tür engellemeler Millet İttifakı olarak bizleri yıldıramaz” dedi

‘DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANIYORUZ’

Perşembe ve Cuma semt pazarlarında terör ile ilişkilendirilerek provakatif saldırıların hedefi olduklarını ifade eden Millet İttifakı Kütahya İl Başkanları kamuoyuna açıklama yaptı. CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz tarafından dile getirilen basın açıklamasında Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin yasal demokratik haklarını kullandığına dikkat çekildi Kamusal alanda siyasi çalışmalarını yaparak 28 Mayıs’ta gerçekleşecek cumhurbaşkanı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu lehinde halkımızı bilgilendirmek istediklerini ifade eden Aksaz Şahbaz, “Ciddi bir engelleme ile karşı karşıya kaldık, fiziki saldırıya uğradık.” Dedi.

‘SALDIRILAR KARDEŞLİĞİMİZE YÖNELİK’

Demokrasiye,  barışa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğimize yöneliktir saldırıları şiddetle kınadıklarını belirten Aksaz Şahbaz, “Bizler, demokratik siyasi haklarımızı kullanmaya, çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bu tür engellemeler Millet İttifakı olarak bizleri yıldıramaz. Kütahya’nın her sokağında, çarşısında, pazarında Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu adına çalışmalarımız devam edecektir.” İfadelerini kullandı. Ülkemize demokrasinin gelmesi, insanlarımızın eşit, özgür ve mutlu yaşamasını sağlamak, hak hukuk ve adaletin, hukuk devletinin tesis edilmesini amaçladıklarına değinen Aksaz Şahbaz, seçimlerin barışçıl bir şekilde demokratik ortamda gerçekleşmesi için Millet İttifakı olarak gerekli çalışmayı yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

SANDIĞA DAVET ETTİ

Vatandaşın 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde oyunu kullanarak hür iradeleri ile Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı yapacağına inançlarının tam olduğunu dile getiren Aksaz Şahbaz, tüm halkı sandıklara oy kullanmaya davet etti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *