ŞİMŞEK’İN RAKİBİ KARAKÖPRÜ

354

Belediye Kütahyaspor, Kelkit’i 4-1 mağlup ederek ligi üçüncü tamamlarken, rakibi de belli oldu. Karaköprü Belediye ile oynayacak olan Belediye Kütahyaspor, Çarşamba günü Dumlupınar’da rakibini ağırlayacak

Ligin son maçında Belediye Kütahyaspor, 1954 Kelkit Belediyespor karşılaşmasını 4-1 mağlup etti ancak Belediye Derince’nin galip gelmesi sonrasında ligi 3. sırada kapattı. Uzun haftalardır 18’e dahi alınmayan Önder Akdağ’ın sol bekte ilk on birde başladığı maça bu sezon yalnızca Edirne maçına onbirde çıkıp o maçta iki gol atan Berkant Şahin Kök’de on birde başladı. Belediye Kütahyaspor 15. Dakikada Berkant Şahin Kök, 43’te Talha’nın penaltı golüyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.  66.Dakikada Emrah Dağ farkı üçe çıkartarak takımını rahatlattı. 89’da ise Ali Kemal Özkan ile skor 4-0 oldu.  90’da Yahya ile Kelkit skoru 4-1’e getirdi. Ve maç bu sonuçla tamamlandı. Maçta santrafor Can Muhammet Vural ile rakipten Ali Kılıç direkt kırmızı kart gördü ve iki takımda 10 kişi tamamladı.

Yomraspor’u 5-1 mağlup eden Exenpay Mersin İdman Yurdu haftalardır lider sürdürdüğü ligi 68 puanla şampiyon olarak tamamladı ve TFF 2.Lige yükseldi. Karaköprü’yü 3-0 gibi net skorla geçen Derince Belediyespor’da 66 puanla ikinci olarak Play-Off finaline yükselen ekip oldu.

RAKİP KARAKÖPRÜ

65 puanla üçüncü olan Belediye Kütahyaspor Play-Off çeyrek finalindeki rakibi ise ligi 56 puanla 6. Bitiren Karbel Karaköprü Belediyespor oldu. Eleme usulü tek maçlık karşılaşma Kütahya Dumlupınar Stadyumu’nda oynanacak. 64 puanla dördüncü olan 52 Orduspor FK ise 58 puanla beşinci olan Nevşehir Belediyespor ile evinde oynayacak.

TUR ATLAYANLAR RÖVANŞTA

ÇİFT MAÇ OYNAYACAK

Bu eşleşmelerin galipleri rövanşlı yarı finalde rakip olacaklar. Belediye Kütahyaspor tur atlaması durumunda ilk maçını deplasmanda, rövanşı ise evinde oynayacak ve bu turu da atlayan ekip tarafsız sahada, ikinci ligin son bileti için Belediye Derincespor ile oynayacak. Ligde son maçını farklı kazanan Edirnespor ligde kalırken; Yomraspor, Gema Polimer Şile Yıldızspor ve Eskişehirspor’un ardından lige veda eden üçüncü ekip oldu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *