‘TEKNOFEST GENÇLİĞİ DAHA İYİSİNİ YAPACAK’

479

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG Kütahya’da ikinci kez vatandaşlarla buluştu. TOGG’un Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Teknofest kuşağı öğrencilerimiz Türkiye Yüzyılında çok daha iyilerini ülkemize kazandıracaktır” dedi.

İLÇELER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Mayıs ayının başında Kütahya’da ilk kez vatandaşlarla buluşan Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG tekrar Kütahya’ya geldi. İlk olarak Dumlupınar’a getirilen TOGG’a ilçede vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi. Daha sonra Altıntaş’ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan TOGG’u görmek için vatandaşlar birbiriyle yarıştı.  

Togg’un direksiyonuna geçen Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, “Vatandaşlarımız yerli ve milli gururumuz TOGG’u kurtuluşun ilçesi Altıntaş’ta görmenin heyecanını yaşadı.” Dedi. Aslanapa’da vatandaşlarla buluşmasının ardından TOGG Kütahya Merkez’de Vazo önünde yoğun ilgiyle karşılandı. Yerli ve milli otomobili yakından görmek isteyen vatandaşlar, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK’

TOGG’un tekrar Kütahyalılarla buluştuğunu ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Dumlupınar, Altıntaş ve Aslanapa İlçelerimizde hemşehrilerimizle buluşan Yerli otomobilimiz, sonrasında Zafer meydanı Vazo’da vatandaşlarımızla buluştu. Vatandaşlarımız TOGG’a yoğun ilgi gösterdi fotoğraf çektirdi. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla emin adımlarla 28 Mayıs 2.tur seçimlerimize giderken, daha iyi yerli ve milli projeler için tekrar en güçlü şekilde Cumhurbaşkanımıza desteğimiz sürecek. ” ifadelerini kullandı.  

TOGG GENÇLERLE BULUŞTU

TOGG ikinci Kütahya ziyaretinde gençlerle de buluştu. TOGG’un Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandığını ifade eden Önsay, “Yerli ve Milli gururumuza öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi, fotoğraf çektirdi. İnşallah Teknofest kuşağı öğrencilerimiz Türkiye Yüzyılında çok daha iyilerini ülkemize kazandıracaktır” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *