CUMHUR İTTİFAKI ZAFERİNİ KUTLUYOR ‘DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’

256

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından tüm Kütahya’da Cumhur İttifakı seçmeni büyük bir coşku yaşadı. Zaferi Kütahya merkezdeki adresi Zafer Meydanı’nda binlerce kişiye seslenen AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Bundan sonra daha çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 70.59 oranında büyük bir destek veren Kütahya, zafer coşkusunu yaşıyor. Cumhur İttifakı seçmeni, seçim gecesi Zafer Meydanında zaferi kutladı. Kurulan stantta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zafer konuşmasını dinleyen Kütahyalılar, marşlar, şarkılar ve havai fişek gösterileri ile zaferin tadını çıkardı.

‘HİZMET VE İSTİKRAR DOLU 5 YIL DAHA’

Valilik binası önünde kurulan sahnede zaferi kutlamak için toplanan binlerce Cumhur İttifakı seçmenine seslenen AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Cumhurbaşkanımızın seçilmesinde sadece Kütahya kazanmadı, sadece Türkiye kazanmadı, tüm İslam ümmeti kazandı. Bugün gönül coğrafyamızın her köşesinde sevinç gözyaşı dökülüyor. Bundan sonra daha çok çalışacağız” ifadelerini kullandı. Sosyal medya hesabında da açıklamada bulunan Önsay, “Bizlere bu günleri gösteren rabbimize hamd ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘la tekrar hizmet ve istikrar dolu 5 yıl”dedi. Önsay, oy veren, vermeyen tüm vatandaşlara sonsuz teşekkürlerini sundu.

‘BU SEVDA BİTMEZ’

Seçimin ardından AK Parti Kütahya Milletvekilleri de kutlama mesajı yayınladı. Seçim zaferi coşkusunu Kütahyalılarla birlikte meydanları inleterek kutladıklarını ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, “Öyle bir kazandık ki kimse kaybetmedi. Teşekkürler Simav. Teşekkürler Kütahya. Teşekkürler Türkiye. Öyle bir kazandık ki; kimse kaybetmedi.” Şeklinde konuştu. Türkiye Yüzyılı’nın hayırlı olmasını dileyen AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, “Bu sevda bitmez milletimiz her daim liderinin yanında olmaya devam edecektir” İfadelerini kullandı.

‘BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ’

2. tur Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarını AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanlığı’nda izleyen AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, Tavşanlı’daki kutlamalarda zafer coşkusu yaşadı. Mehmet Demir, “Parti binamızda ve Cumhuriyet meydanında çoşkulu bir kalabalık ile Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim zaferini kutladık.7’den 70’e yağan yağmura rağmen eline şanlı Türk bayrağımızı alıp bu zafere ortak olan “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” deyip meydanları dolduran, milli iradeye sahip çıkan, Türkiye Yüzyılı’nda Kütahya Yüzyılı’nda bende varım diyen bu muazzam kalabalığa çok teşekkür ederiz. Bugün bir başka güzelsin Tavşanlı’m !” ifadelerini kullandı.

KÜTAHYA EGE’DE BİRİNCİ

TÜRKİYE’DE ON ÜÇÜNCÜ

Başkan Işık 13. Cumhurbaşkanı seçimlerinde sonuçların belli olmasını ardından Zafer Meydanı’nda toplanan Kütahyalılara hitaben bir konuşma yaptı. Kütahya’nın 13. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesinde Ege Bölgesi’nde 1’inci, Türkiye genelinde de 12’inci sırada yer aldığını açıklayan Başkan Işık, Kütahyalıların bir kez daha demokrasiye sahip çıktığını belirtti.

Başkan Işık, “Cumhurbaşkanımızın bir kez daha önümüzdeki beş yıllık süreçte ülkemizi yönetmek üzere sizlerin ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı diğer tüm vatandaşlarımızın desteğiyle Cumhurbaşkanı seçilmesinde gösterdiğiniz olağanüstü katkı ve çaba için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güzel sonucun alınmasında emekleri geçen tüm siyasi partilerimizin değerli yöneticilerini ve mensuplarını ayrı ayrı kutluyoruz. Allah seçim sonuçlarını ülkemize, Aziz Milletimize ve Türk-İslam alemine hayırlı eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Meydandaki kalabalığa seslenen Yeniden Refah Partisi İl Başkan Vekili Mehmet Cihan Çoşkun,  “Cumhur ittifakımızın zaferin kutlu olsun. Günümüz mutlu gecemiz hayırlı olsun. Burdan bay bay Kemal’e selam olsun.” İfadelerini kullandı.

‘KÜTAHYA YÜZDE 70 İLE

BAY BAY KEMAL DİYOR’

Konuşmasına “Bugün bizim günümüz Cumhur İttifakı’nın günü” diyerek başlayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, sahneye vekil adayları ile çıktı. Kendilerini bağrına basan herkese teşekkür eden Gökdere, “Firavuna karşı dururken aynı zamanda Musa’nın yanında olmayı tercih ettik. Bu söz Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözüdür. Biz Cumhur İttifakı’nın yanında olmaktan aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Yüzde 70’lik güzel bir oyla Kütahya’dan bay bay Kemal’e bay bay diyor muyuz? Artık EYT’li olduğunu kabul etsin mi? Gün bizim günümüz gün birlikte olma günüdür.” Şeklinde konuştu.

‘TÜRK ASRI BAŞLASIN’

Seçimin ardından sosyal medyada duygularını paylaşan MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, “Türkiye Yüzyılı, Türk Asrı Başlasın!” dedi. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise “Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı, Cumhur ittifakının adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Teşekkürler Kütahya, teşekkürler Türkiye…” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Kutlamalara AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, BBP Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkan Vekili Mehmet Cihan Coşkun, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Usame Doğan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özbek Balcı, katıldı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *