EN BÜYÜK HEDEFİMİZ 2 LİG’E YÜKSELMEKTİ: ‘HAKKINIZI HELAL EDİN’

316

Takımın başında çıktığı her maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirten Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Bekir Ozan Has, “Maalesef play off maçında bu uzun, heyecanlı şampiyonluk hedefini kaybettik. Benden yana herkese hakkım helal olsun sizler de hakkınızı helal edin” dedi

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Bekir Ozan Has, Belediye Kütahyaspor’un kendi sahasında Karaköprü Belediyespor maçını kaybederek ligdeki yarışına veda etmesinin ardından taraftara seslendi.

TEŞEKKÜRLER 12. ADAM

Geçen sezondan itibaren bulunduğu Belediye Kütahyaspor Kulübünde bu sezon 15. Hafta itibariyle bana layık görülen teknik adamlık görevinde bulunmaktan her zaman onur duyduğunu belirten Bekir Ozan Has, “Bana bu görevi layık gören inanan güvenen Belediye Başkanımız Alim Işık,Kulüp Başkanımız Erdoğan Çolak, belediye başkan yardımcılarımız, yöneticilerimiz ve siz her zaman destekleyen 12. Adamlar bana inanan herkese bir kez daha teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

HER MAÇTA TEK HEDEFİMİZ GALİBİYETTİ

Futbolculara ve ekibine güvenerek çıktığı bu yolda oynadıkları her maçın tek bir hedef olduğunu vurgulayan Has, o hedefi 90 dakikanın sonunda sahadan galip ayrılmak olarak açıkladı.

En büyük hedeflerinin ise Belediye Kütahyaspor’u 2.lige yükseltmek olduğunu ifade eden Has, “Ama maalesef play off maçında bu uzun heyecanlı şampiyonluk hedefini kaybettik. Benden yana herkese hakkım helal olsun sizler de hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *