ERDOĞAN ÇOLAK İSTİFASINI AÇIKLADI: ‘OLMAYINCA OLMUYOR’

349

İki sezondur Belediye Kütahyaspor’da Kulüp Başkanlığı görevini üstlenen Erdoğan Çolak, istifa ettiğini açıkladı. Bayrağı devretme zamanının geldiğini ifade eden Çolak, “Bazen bir şeyi çok isteseniz de olmayınca olmuyor, nasip kısmet değilmiş” şeklinde konuştu.

Şampiyonluğun kıl payı kaçırıldığı, 2.Lig hayallerinin ise play offun ilk turunda erken yıkıldığı bir sezonun ardından Belediye Kütahyaspor’da Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak, istifa ettiğini açıkladı.

DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Son 2 sezondur başkanlığını yaptığım Belediye Kütahyaspor kulübünden istifa ettiğini ifade eden Erdoğan Çolak, “Bu süreçte bana desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Prof Dr Âlim Işık başkanıma, rahmetli Cahit Özel abime, yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarıma, çoğu zaman beraber olduğumuz futbolcu kardeşlerim, hocalarım ve malzemecisine kadar kulüp çalışanlarımıza, taraftar gruplarımıza ve büyük Kütahyaspor taraftarına bana gösterdikleri destek için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘YERİ GELDİ AİLEME ZAMAN AYIRAMADIM’

Bulunduğu görev süresi içinde söz verdikleri şampiyonluk için elinden geldiğince çalıştığını vurgulayan Erdoğan Çolak, “Çok çaba gösterdim, yeri geldi aileme ayıramadığım zamanı ayırdım. Elbette hatalarımız olmuş olabilir ama bazen bir şeyi çok isteseniz de olmayınca olmuyor, nasip kısmet değilmiş” şeklinde konuştu.

‘BAYRAĞI DEVRETME ZAMAN GELDİ’

Bayrağı devretme zamanının geldiğini ifade eden Çolak, “Yakın zamanda yapılacak kongrede yeni başkana ve oluşacak yönetime şimdiden başarılar diliyorum, yolun sonu şampiyonluk olur inşallah. Hakkınızı helal edin, benden yana helaldir” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *