GÜRAL ARGAT’TAN ALTINKAYA’YA TEBRİK ‘İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ’

276

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat’a tebrik mesajı için teşekkürlerini sunan Kütahya Genç iş İnsanları ve Yöneticileri Derneği başkanlığına seçilen Osman Altınkaya, Kütahya üzerine yapılabilecek her türlü çalışmada işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, kısa süre önce Kütahya Genç iş İnsanları ve Yöneticileri Derneği başkanlığına seçilen Osman Altınkaya’ya bir tebrik mesajı gönderdi.

KUTSO Başkanı Esin Güral Argat gönderdiği tebrik mesajında: ”20 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilmenizi memnuniyetle öğrendim. Bu görevinizin hayırlı olmasını diler, yeni çalışma döneminde de, ilimiz ve ülkemiz için başarılı çalışmalara imza atmanız temennilerimle, şahsınızda tüm Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederim”şeklinde ifadelere yer verdi.

‘SORUMLULUĞUMUZ BİR KAT DAHA ARTTI’

KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya ise KUTSO Başkanı Esin Güral Argat’a teşekkür ederek, sorumluluklarının ve heyecanlarının bir kat daha arttığını, Kütahya üzerine yapılabilecek her türlü çalışmada işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *