İLK 25 BİNE GİRENE ASGARİ ÜCRET TUTARINDA BURS

441

DPÜ ile KUTSO Arasında Öğrencilere Burs Sağlama Protokolü imzanlandı. Burs kazanan öğrenciler adına Esin Güral Argat’a teşekkürlerini sunan DPÜ Rektörü Kâzım Uysal ilk 25 bin sıralamayla giren iki öğrenciye net asgari ücret verileceğini belirtti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) arasında başarılı öğrencilere burs sağlamak amacıyla protokol imzalandı.

NET ASGARİ ÜCRET

KADAR BURS VERİLECEK

DPÜ ile KUTSO arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümüne Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre yerleşerek kayıt yaptıran başarılı öğrencilerin eğitimlerine KUTSO tarafından verilecek bursların genel çerçevesi belirlendi. İmzalanan protokole göre Makine Mühendisliğine ilk 25 bin sıralamayla giren iki öğrenciye net asgari ücret, 25 bin – 50 bin aralığındaki iki öğrenciye net yarım asgari ücret ve 50 bin – 100 bin aralığındaki iki öğrenciye net asgari ücretin dörtte biri tutarında burs verilmesi kararlaştırıldı.

KUTSO’NUN BURSU

HEPİMİZİ MUTLU ETTİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Esin Güral Argat başta olmak üzere yönetime teşekkür dileklerini sunan Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal şunları söyledi: “Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliğini kazanan öğrencilerimize KUTSO tarafından burs verilmesi beni ve tüm arkadaşlarımı mutlu etti. Yeni dönemde KUTSO tarafından verilecek olan burslara hak kazanan öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyorum. İki kurum arasındaki iş birliği bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *