MESAJA SUÇ DUYURUSU AÇILDI

203

Seçimden önce Kütahyalılara gönderilen bir SMS’e tepki gösteren CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. İYİ Parti İl Başkanı Nurhan Sunel ise mesajda milletin yarısına hareket edildiğini vurguladı

Kütahya’dan çok sayıda vatandaşın cep telefonuna seçimden bir gün önce AK Kütahya ismiyle “PKK, FETÖ, LGBT hainlerine ve işbirlikçilerine karşı vatanımızın, milletimizin, istikrarı için Türkiye Yüzyılına ilk adımı atmak için haydi bir kere daha sandığa” ifadelerinin bulunduğu bir kısa mesaj geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz mesaja tepki göstererek “İnsanlarımıza gönderilen, halkı kin ve nefrete yönelterek bölme, kışkırtma amaçlı aşağılık mesaj! Suç duyurusunda bulunuyor ve iktidar uğruna bu kadar alçalanları tarihe not düşüyoruz.” Dedi.

‘MEMLEKETİN YARISINA

HAKARET EDİYORSUNUZ’

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel ise, “Yazıklar olsun size, FETÖ sizde, PKK sizde, LGBT sizde. Yakışıyor mu böyle mesaj size? Bir de Müslümanlığı kimseye bırakmazsınız. Utanmaz yalancılar bu memleketin yarısına hakaret ediyorsunuz. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *