SANAYİDE KADIN ELİ PROJESİ ÖDÜLLE TAÇLANDI

448

Kadınların, sanayi sektöründe nitelikli istihdamını hedefleyen “Sanayide Kadın Eli” projesi Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödüllerinde ‘Kadın İstihdamı ve İşte Fırsat Eşitliği’ kategorisinde ödüle layık görüldü. TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli emeği geçen herkese teşekkür etti

DAHA GÜÇLÜ DAHA KALİFİYE

Sanayide kadın istihdamını sürdürülebilir bir şekilde arttırmak amacıyla hayata geçirilen ve kadınların sanayide daha güçlü, daha kalifiye ve daha çok söz sahibi olmasını sağlayan bu önemli proje, Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülleri kapsamında ‘Kadın İstihdamı ve İşte Fırsat Eşitliği’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ödül törenine TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurul Üyesi Fatma Aydoğdu, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli ve TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Şule Arslan Ozan katıldı.

HEDEF SANAYİDE KADIN İSTİHDAMINI ARTIRMAK

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu “Sanayide Kadın Eli” projesinin Kadın Dostu Markalar tarafından ödüle layık görüldüğünü belirten TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli, değer verip ödülü takdim eden ve projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Kütahya’da pilot il olarak başarılı bir şekilde gerçekleştirilen “Sanayide Kadın Eli” Projesi, kadınların sanayinin her alanında istihdamını artırmayı hedefliyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *