‘BU ÖNEMLİ KURSLAR GELECEĞİN TEMİNATI’

430

4-6 yaş grubu Kur’an kursları 10. yıl şenliğine katılan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Bu önemli kurslar geleceğimizin teminatıdır” İfadelerini kullandı. Vali Çelik,  Bin 700 çocuğun faydalandığı kursların kurumsal bir yapıya sahip olduğunu belirtti.

Kütahya İl Müftülüğü 4-6 yaş grubu Kur’an kursları 10. yıl şenliği düzenledi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, TRT Çocuk Sunucusu ve Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibinin gösterisiyle devam etti.

‘BİN 700 ÇOCUK FAYDALANIYOR’

Çocukların doğru eğitim almasının devletin ve milletin geleceği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Ali Çelik, bin 700 çocuğun faydalandığı kurumsal bir yapıya sahip olan kursların inanç, değer yargıları açısından farkındalık ve bilinç düzeyini artırdığını, ayrıca çocukların el becerilerini geliştirerek kendi yaş gruplarıyla buluşmalarına katkı sunduğunu belirtti.

‘HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER’

4-6 Yaş Kur-an kurslarının 10.yıl şenliğinde minik Kütahyalılarla buluştuklarını belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “4-6 yaş Kur-an öğrenen çocuklarımız programda çeşitli etkinlik ve oyunlarla hem eğlendi hem dini değerlerimizi öğrendi. Çocuklarımızın dini alanda en iyi şekilde gelişimlerini sağlayan, manevi ve kültürel değerlerini öğrenmesine katkı sunan bu önemli kurslar geleceğimizin teminatıdır” İfadelerini kullandı.

Programa Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve aileleri de katıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *