ÇEVRE BİLİNCİ ANLATILACAK

439

5 -11 Haziran Türkiye Çevre Haftası nedeniyle Belediye bahçesi önünde çocuk oyun alanı, geri dönüşüm stantları, çevre koruma bilgilendirme stantları kurulumu ile vatandaşlar ve çocuklara çevre bilinci anlatılacak.

ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Çevrenin korunması, geri kazanım, iklim değişikliği ve sürdürülebilir bir dünya için farkındalığı arttırmak adına Kütahya Valiliği ve Kütahya Belediyesi koordinasyonunda Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile birlikte 5 Haziran Pazartesi günü Çevre Haftası etkinlikleri düzenlenecek.

Yaşadığımız çevre, ekosistem, geri dönüşüm ve iklim değişikliği gibi konularda farkındalığı artırmak amacıyla kurulduğu günden bugüne kadar birçok etkinliğe imza atan Kütahya Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, 5 -11 Haziran Türkiye Çevre Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyecek.

HEDEF KİTLE ÇOCUKLAR

Özellikle çocuklarımızın bu alanda daha bilinçli bir şekilde yetiştirilmesine önem veren müdürlük, etkinlikleri de bu yönde gerçekleştirecek. Etkinlik haftası programı kapsamında 4-5 Haziran tarihlerinde Belediye bahçesi önünde çocuk oyun alanı, geri dönüşüm stantları, çevre koruma bilgilendirme stantları kurulumu ile vatandaşlar ve çocuklara çevre bilinci anlatılacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *