EVLİYA ÇELEBİ’NİN TORUNLARI BURSA’YI GEZDİ “GEZİLER YAZ BOYUNCA SÜRECEK”

477

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen, “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında çekilişle Bursa gezisine gitmeye hak kazanan Kütahyalılar, Ulu Cami, Emir Sultan Hazretleri Türbesi, Cumalıkızık, Yeşil Türbe ve birçok yeri gezdi. Kütahya Belediyesinin gezileri bu yaz boyunca devam edecek.

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen ancak pandemi ve doğal afetler gibi mücbir sebeplerle ertelenmek zorunda kalan “Evliya Çelebi’nin Torunları Geziyor Kültür Turları” kapsamında Bursa gezisi gerçekleştirildi.

BAŞKAN IŞIK YOLCU ETTİ

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz koordinasyonunda Kütahya’da ikamet eden kadın vatandaşlar için yapılan çekilişle Bursa gezisine gitmeye hak kazanan talihlileri, Belediye BaşkanıProf. Dr. Alim Işık yolcu etti. Kadınlara iyi yolculuklar dileyen BaşkanIşık, Kütahyalılar için bu ve bunun gibi etkinlikleri artırarak devam ettireceklerini söyledi.

Geziye katılan hemşehrilerimiz Bursa gezisinde Ulu Cami, Emir Sultan Hazretleri Türbesi, Cumalıkızık, Yeşil Türbe ve birçok yeri gezecek.

BURSA’NIN TURİSTİK YERLERİ GEZİLDİ

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz koordinasyonunda Kütahya ikamet eden kadınlar, sosyal medya hesaplarımızdan yapılan çekiliş sonucu belirlenen şehrin talihli kadınları, Bursa gezisinde tarihi Ulu Cami, Emir Sultan Hazretleri Türbesi, ‘Panorama 1326 Bursa’ Fetih Müzesi, Cumalıkızık, Yeşil Türbe, Merinos Park ve birçok yeri gezdi.

Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, ilimizde ikamet eden kadınlar için bu yaz boyunca hem şehir içi hem de şehir dışı kültür gezileri düzenlemeye devam edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *