GAZETE KIRKÜÇ 19 YAŞINDA

229

17 Ocak 2005 tarihinde yayın hayatına başlayan, Kütahya gündemine içeriği ve özel haberleriyle damgasını vuran Gazete Kırküç, 19 yaşında…

17 Ocak 2005 tarihinde yayın hayatına başlayan ve 15 Mart 2015 tarihinde şimdiki adıyla basın sektörüne yeni bir soluk getiren Gazete Kırküç, vatandaşı aydınlatmak, doğru bilgiye ulaştırmak için Kütahya gündemini sayfalarına taşıyor. Spordan siyasete, kültür sanattan asayişe tarafsız ve objektif haber anlayışı ile yayın hayatına devam eden Gazete Kırküç, özel haberler ile gündemi belirliyor.

Gazete Kırküç’e yayın hayatı boyunca emeği geçen tüm çalışanlarına da minnetlerini sunan Gazete Kırküç İmtiyaz Sahibi Erkan Sağlam, gazetenin gerçek sahibinin Kütahya halkı olduğunu vurguladı.

Gazete Kırküç okurlarının bugüne kadar gazetesine sahip çıkıp ve her zaman destek olduğunu ifade eden Sağlam, bugüne kadar gazetesine sahip çıkan tüm okurlara ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Gazete Kırküç Yazı işleri Müdürü Bünyamin Çapgulaş ise, 19’uncu yaşını kutlayan Gazete Kırküç’ün yeniliklerle yoluna devam ettiğini belirtti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *