EĞİTİM ÇALIŞANLARI VOLEYBOL TURNUVASINDA SAHAYA ÇIKTI: ŞEHİTLER ORTAOKULU ŞAMPİYON OLDU

196

20 takımın katılımıyla düzenlenen “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Çalışanları Voleybol Turnuvası”nın finalinde Şehitler Ortaokulu ve Altıntaş Eğitim takımları karşı karşıya geldi. Turnuvanın şampiyonu Şehitler Ortaokulu oldu

20 takımın katılımıyla düzenlenen “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Çalışanları Voleybol Turnuvası”nın üçüncülük ve final maçları oynandı.

Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 No’lu Şubesi, Millî Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen turnuvanın son maçları SGK binası yanında yer alan “Yeni Spor Salonu”nda yapıldı.

FİNAL MAÇLARI KIRAN KIRANA GEÇTİ

Linyit Ortaokulu – Kılıçarslan Anadolu Lisesi arasında oynanan 3.lük maçı sonucunda kazanan takım Linyit Ortaokulu oldu.

Üçüncülük maçı sonrası yapılan şampiyonluk maçında finale kalan Şehitler Ortaokulu ve Altıntaş Eğitim takımları ter döktü. Üç set sonunda turnuvada gülen taraf Şehitler Ortaokulu olurken ikincilik ise Altıntaş Eğitim takımının oldu.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Turnuva sonunda derece elde eden takımlara ödüllerini İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 No’lu Şube Başkanı Fatih Köse, Gençlik ve Spor İl Müdürü Turan Yavuz ile Kültür ve Turizm İl Müdürü Zekeriya Ünal verdi.

Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Turnuvaya katılan eğitim çalışanlarımıza ve turnuvanın hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eder, derece elde takımlarımızı tebrik ederiz.” İfadelerine yer verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *