‘HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN GİDİN’

347

Andız ve Kirazpınar İlkokulunu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, kitap okumanın önemi üzerinde durarak, öğrencilerden kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını istedi. Başyiğit, öğrencilere hayallerinin peşinden gitmelerini ve kendilerini devamlı geliştirmelerini tavsiye etti.

Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Temel Eğitim Şube Müdürü Mustafa Topuz ile birlikte Andız ve Kirazpınar İlkokulunu ziyaret etti

‘KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANMANIZ GEREK’

Yeni eğitim öğretim yılı okul ziyaretleri kapsamında Andız İlkokulunu ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Hasan Başyiğit, sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi ve daha sonra öğretmenlerle görüşerek okuldaki eğitim öğretim ve okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle sohbet eden Başyiğit, öğrencilere geleceğe ilişkin önerilerde bulundu ve kitap okumanın önemi üzerinde durarak, onlardan kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını istedi.

Kirazpınar İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başyiğit, öğrencilerle sohbet etti, onlara geleceğe dair hayalleri konusunda sorular yöneltti, hayallerinin peşinden gitmelerini ve kendilerini devamlı geliştirmelerini tavsiye etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *