LİNYİTSPOR’A CEZA YAĞDI

167

Amatör futbol arenasında TKİ Tavşanlı Linyitspor’a ağır cezalar geldi!

Geçtiğimiz hafta sonu TKİ Tavşanlı Linyitspor ile Emirdağspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig müsabakasında  Hakem Seçil Özdemiz yüzünden çıkan olaylar sonucunda TKİ Tavşanlı Linyitspor’a ağır cezalar verildi.  25.10. 2023 tarihli AFDK (Amatör Futbol Disiplin Kurulu) kararları ile Tavşanlı TKİ Linyitspor – Emirdağspor müsabakası için Linyitspordan ve Emirdağspordan savunma istendi.

MAÇIN ARDINDAN OLAYLAR

Müsabaka sırasında maçın hakemi Seçil Özdemir yüzünden çıkan olaylar Bu olaylar sonucunda Futbol Disiplin Talimatı gereği çeşitli cezaların verilmesine karar verildi.

Alperen Bektaş (TKİ Tavşanlı Linyitspor Fut.) ve Emre Azim (TKİ Tavşanlı Linyitspor Fut.) rakip oyunculara yönelik saldırı eylemleri nedeniyle 5 resmi müsabakadan men cezası aldı.

Emrah Dağ (TKİ Tavşanlı Linyitspor Fut.) müsabaka görevlilerine ve Türkiye Futbol Federasyonu’na yönelik ağır küfür içeren söylemleri nedeniyle 5 resmi müsabakadan men cezası aldı.

Ayrıca, TKİ Tavşanlı Linyitspor Antrenörü Fatih Akdemir de maçta yaşanan olaylar nedeniyle savunma istenmesine karar verildi. Maç sırasında Emirdağspor’un da TKİ Tavşanlı Linyitspor üzerine atılı bir eylemden dolayı savunma istenmesine karar verildi. Olayların detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *