ŞİMŞEK SAHASINDA KAZANMAK İSTİYOR

572

Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Sahasında kazanmak isteyen Belediye Kütahyaspor galibiyet serisine devam etmeyi hedefliyor

3. lig 1. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor 8. Haftada sahasında Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Dumlupınar stadında ki karşılaşma saat 14.00’da oynanacak. Karşılaşmayı Aykut Sergin yönetecek. Yardımcılıklarını ise Atakan Tutan, Kaan Kaya ve Damla Akkuş yapacak.

HEDEF GALİBİYET

Belediye Kütahyaspor, kendi taraftarı önünde oynayacağı Elazığspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Sahasında oynadığı son lig maçında Ordu ekibiyle 0-0 berabere kalan Belediye Kütahyaspor bu kez taraftarının da yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. Belediye Kütahyaspor teknik direktörü İsmail Güldüren’in bu zorlu maçta lig maçlarında ki kadrosunu bozması beklenmiyor. Belediye Kütahyaspor’da cezalı İbrahim Başer ve sakatlığı devam eden Muhammed Burak Çelik forma giyemeyecek.

SON 5 MAÇTA GALİP YOK

Belediye Kütahyaspor, Elazığspor ile oynadığı son 5 maçından bir kez galip gelirken 2 beraberlik ve 1’de mağlubiyet aldı. Geçen sezon oynanan son iki maçta beraberlikle tamamlandı. Belediye Kütahyaspor son maçta beraberliği 90’ıncı dakikada Enes Nalbantoğlu’nun golüyle kurtarmıştı. Son Türkiye Kupasında yedek ağırlıklı kadro ile mücadele eden ve 1-0 galip ayrılan Belediye Kütahyaspor turu geçerek büyük bir moral depolamış ve oyuncuların performansı beğenilmişti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *