CUMHURİYETİN AŞKIYLA KOŞTULAR

544

Cumhuriyet Kros Koşusu, toplam 6 kategoride 150 sporcunun katılımı ile yapıldı. Yarışlarda derece giren sporcuların ödülleri, 29 Ekim tarihinde saat 10:00’da Dumlupınar Kapalı Spor Salonu’nda Cumhuriyet Bayramı törenlerinde verilecek

YARIŞI TAHİR EMRE CAN BAŞLATTI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kros Koşusu, Gençlik Spor İl Müdürü Tahir Emre Can’ın start vermesiyle başladı.

Yarışma Kütahya Atletizm İl Temsilciliği yıllık faaliyet programı gereği IAAF yarışma kurallarına uygun şekilde ferdi olarak yapıldı. Sporcular yarışmalara 2022-2023 sezonu vizeli Atletizm Federasyonu veya Okul Öğrenci Sporcu lisansları ile yarışmalara katıldı.

6 KATEGORİDE 150 SPORCU KATILDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kros Koşusu  Küçükler, Yıldızlar, ve Gençler kategorilerinde Kız ve Erkek olmak üzere toplam 6 kategoride 150 sporcunun katılımı ile yapıldı.

İlk üç derece elde eden sporculara Kütahya Valiliğince madalya ödülleri 29 Ekim tarihinde saat 10:00’da Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda Cumhuriyet Bayramı törenlerinde verilecek.

29 Ekim Cumhuriyet Koşusu aynı zamanda Ankara’da yapılacak olan “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu” Türkiye Şampiyonası seçmesi niteliği de taşıdı.  İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *