‘UZUN BİR SEÇİM MARATONUNU GERİDE BIRAKTIK’                   

93

KÜTAHYA İÇİN HAYIRLI OLSUN

Mahalli İdareler seçimleri için oyunu Atakent Ortaokulu’nda kullanan Kütahya Valisi Musa Işın, “Uzun bir seçim maratonunu geride bıraktık. Seçim sonuçlarının Kütahya ve Türkiye için hayırlı, uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

VALİ IŞIN OYUNU ATAKENT ORTAOKULU’NDA KULLANDI

Mahalli İdareler seçimleri için oyunu Atakent Ortaokulu’nda kullanan Kütahya Valisi Musa Işın, oy verme işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sandığa eşi Tuğba Işın ile birlikte giden Vali Musa Işın, uzun bir seçim maratonunu geride bırakıldığını ifade etti.

Sandıkların 8.00’de açıldığını ve oy kullanma işleminin 17.00’a kadar devam ettiğini dile getiren Vali Musa Işın, 433 bin 632 seçmenin Bin 709 sandıkta oy kullandığını vurguladı.

‘HERHANGİ BİR OLAYLA KARŞILAŞMADIK’

Seçimlerin huzur içinde geçmesi için sandıklarla ilgili her türlü tedbir alındığının altını çizen Işın, “2bin 332 jandarma ve polis görev başındaydı. Şu ana kadar herhangi bir olayla karşılaşmadık. Huzur ve sükûnet içinde oy kullanma işlemimiz devam etmektedir.” Dedi. Seçim sürecinde centilmence ve medenice yarışan tüm siyasi partilerimize teşekkür eden Işın, seçim sonuçlarının Kütahya ve Türkiye için hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *