1.FTR ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİ: KSBÜ FTR’DE BİR MARKA

218

KSBÜ 1. FTR Öğrenci Sempozyumunda konuşan KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Türkiye’de FTR konusunda en eski kurumlardan birinin KSBÜ olduğunu Kütahya’daki hastane avantajlarının eğitime de büyük katkı sağladığını belirtti.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) 1. FTR Öğrenci Sempozyumu gerçekleşti. KSBÜ Sağlıkta İnovasyon ve Radyo Topluluğu (SİRAT) tarafından Hekim Sinan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sempozyuma Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını SBF Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (FTR) Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail Saraçoğlu ve SBF Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü yaparak fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip, bu bölümün öneminden bahsetti.

‘ÖĞRENCİLERE DESTEĞİMİZ SONSUZ’

Sağlık temalı bir üniversite olarak KSBÜ’nün, Türkiye’de FTR konusunda en eski kurumlardan biri olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Tekin, FTR’nin Kütahya’daki hastane avantajlarının eğitime de büyük katkı sağladığını belirterek öğrencilerin bu konuda şanslı olduklarını aktardı. Tekin son olarak, “Öğrencilere desteğimiz sonsuzdur. Her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *